Hur får man ut det mesta av en nätverksträff?

Jag älskar att träffa nya människor och höra deras stories, sätta mig in i hur en annan människa tänker kring sitt företag. Men precis som många andra tyckte jag i början att det var obekvämt att gå fram till en helt främmande person och börja prata. Hur gjorde jag då, stod i ett undanskymt hörn och väntade på att någon skulle börja prata med mig. Det funkade väl sådär måste jag säga… Så vad gjorde jag då, jo jag tog tjuren vid hornen, tvingade mig själv och tillslut var det inte lika obehaglig längre. Men det gäller att vara på rätt humör när man ska ge sig ut och mingla.
Just nu håller jag på med ett tema till tidningen om just vikten av att nätverka. Vad jag har förstått är det viktigt med ett syfte/ett mål innan man går på en nätverksträff. Så har jag aldrig riktigt tänkt, utan går mest dit och får se vad kvällen har att erbjuda. Så här i efterhand har jag nog haft ett mål ändå, att hitta intressanta personligheter med spännande affärsidéer att lyfta i tidningen. Men jag blir sugen på att testa att gå till nästa StartUp Bar med ett tydligt mål och se om det blir någon skillnad.
Just nu söker jag fler tips för ovana nätverkare. Hör gärna av dig och berätta hur du gör/tänker!!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X