Om oss

omslag

StartUp Media
Står du i begrepp att starta företag? Då är vi kanalen för dig. Förutom inspiration från andra entreprenörer och konkret information samt tips och råd ger StartUp Media dig en chans att utöka ditt nätverk och träffa nya samarbetspartners. Vi ger dig även en skjuts på vägen med gratis tjänster och produkter i samband med företagsstarten.
Detta gör StartUp Media genom tre produkter, tidningen Starta & Driva Företag, entreprenörsminglet StartUp Bar och startpaketet för företagare StartUp Box.

Starta & Driva Företag
Här skriver vi om allt från hur man bygger sitt varumärke, finansierar sitt företag och hur man syns bättre på nätet till försäkringar, bokföring och marknadsföring. Vi låter entreprenörer, såväl nya som mer erfarna dela med sig av sina erfarenheter. Här får du även koll på de senaste nyheterna och trenderna.
Magasinet kommer ut med 10 nr/år med en upplaga på ca 40 000 ex/nr och når alla nystartade bolag i Sverige via direktadresserade utskick och distribueras på NyföretagarCentrums och Almis kontor i hela Sverige. Tidningen finns även på Pressbyrån.
Du kan också välja att prenumerera på magasinet. 3 nr/99kr eller 10 nr 299 kr.

Partner med NyföretagarCentrum
Sedan april 2015 inleder Starta & Driva Företag och NyföretagarCentrum ett samarbete som innebär att magasinen Allt Om Eget Företag och Starta & Driva Företag slås samman.
NyföretagarCentrum är Sveriges ledande kraft för nyföretagande. NyföretagarCentrum täcker ca 200 kommuner och når 86 procent av befolkningen. Målet är att bidra till fler nya livskraftiga företag. Under 2012 gav NyföretagarCentrum individuell och kostnadsfri rådgivning till 22 500 personer. Av dessa har 9 400 startat företag. Efter tre år är 80 procent av företagen fortfarande aktiva och har i snitt två anställda; mindre än 1 procent har gått i konkurs. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad.

Partner med Almi
Sedan januari 2016 inleder Starta & Driva Företag och Almi ett samarbete som innebär att magasinet Starta & Driva Företag finns på alla Almis kontor i Sverige. Almi är en partner med bredd som erbjuder lån, riskkapital och rådgivning. Oavsett om du är nystartad eller har kommit en bit på väg i ditt företagande kan det finnas anledning att kontakta Almi. Det viktiga är att du vill utvecklas, växa och bli framgångsrik.

StartUp Bar
StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Ideén är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap.
Det är ett öppet forum där alla är välkommen, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget. Inbjuden blir du av Starta & Driva Företag via sociala medier, hemsidan startaochdriva.se eller via våra mailutskick och via Nyföretagarcentrum.

Varje månad i Stockholm, Jönköping, Göteborg, Kalmar och Malmö mellan 17:00-19:00 arrangerar magasinet Starta & Driva Företag ett attraktivt forum för småföretagare och entreprenörer i form av en bar.
Mingla och skapa nya kontakter som är bra för ditt företagande.

StartUp Box
I företagsstarten är det mycket som ska fixas. Man behöver bland annat ett webbhotell för att bygga en hemsida, ett bokföringsprogram för att hålla koll på siffrorna och kontorsmaterial. Att skaffa allt är både kostsamt och tidskrävande. Därför har vi samlat mycket av det företagare behöver på startupbox.se. Alla erbjudanden i boxen är gratis.  
Vi på Starta & Driva Företag vill fira att du har tagit steget till eget med att bjuda dig på ett startpaket fyllt med produkter och tjänster helt utan kostnad.

Registrera dig redan i dag! startupbox.se

Denna webbplats samt tidskrifter publiceras av StartUp Media. Alla rättigheter är reserverade. Material i denna publikation får inte återges i någon form utan skriftlig tillåtelse av redaktionen. Citera oss gärna, men ange alltid källa. Redaktionen ansvarar endast för beställt material. 

För beställt material köper StartUp Media all förfoganderätt. Förbehåll mot detta måste göras av uppdragstagaren före publicering. Tävlingspristagare svarar själva för eventuell beskattning av vinst. ©2018 StartUp Media.

Policy för datahantering, integritet och cookies
Din personliga integritet och vår hantering av dina personuppgifter är viktig för oss. Den 25:e maj 2018 börjar lagen GDPR att gälla. Vi har förtydligat hur vi hanterar dina personuppgifter i vår policy, som du kan läsa här