Pitcha din e-handelssatsning på StartUp Bar

Onsdag 8/5 finns möjligheten att presentera sin e-handelssatsning för Pitch Bar-teamet i samband med StartUp Bar. I samarbete med Sitesmart och Wowern Gruppen söker Pitch Bar satsningar inom e-handel att investera i. 

 

Pitch Bar söker, i samarbete med Sitesmart och Wowern Gruppen,  satsningar inom E-handel. Bolagen har inlett ett samarbete för att bistå entreprenörer att komma igång och för att förenkla kontakten mellan entreprenör och investerare. Ett fullskaligt team som står redo att hjälpa till med utvecklingen av din e-handel i ett joint venture. Om du har iden har de kompetens och resurser att bistå med satsningen. Nu söker de upp till fem olika ideer som de kan vara med att utveckla.

Ta chansen och kanske bli en av de som de väljer att samarbeta med!

Upplägg

8/5
Presentera din idé för Pitch Bars team på max 15 minuter. Pitch Bar är på plats mellan 16.00 och 20.00. Kom väl förberedd, gör din dragning och lämna en one-pager gällande din satsning.

10/5
Presenteras vilka som gått vidare och som får möjlighet att träffa investerings teamet från Wowern Gruppen.

22/5
Dragning för investering teamet, 30 minuter. Presentationstid 20 minuter och Q/A 10 minuter.

Om
Sitesmart har på kort tid utvecklats till en one-stop-shop. Sitesmart ingår som en mycket viktig del i Wowern Gruppen.Wowern Gruppen består av närmare 30 bolag. Gruppen arbetar med att investera samt hjälpa bolag med deras tillväxt. Inom gruppen finns kompetens inom bland annat strategi, seo, analys, affiliate, design, copy, influencers, utveckling samt management.

Anmäl dig till StartUp Bar här!

 

 

 

 

 

 

 

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Föregående artikel

Företagarna prioriterar

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X