Amazon erbjuder obegränsad förvaring på nätet

I dagarna slog Amazon knockout på konkurrensen när de meddelade att de kommer att erbjuda obegränsat med lagringsutrymme för knappa fem dollar i månaden, vilket motsvarar 500 kronor per år! Jämför det med iCloud Drive, som tar fyra gånger så mycket betalt för en terabyte per år, eller med Google Drive, Microsoft OneDrive och Dropbox för den delen. Historiskt sett är dock konkurrenterna i branschen snabba med att matcha sådana här utspel, så oavsett vilken molntjänst du föredrar kan du sannolikt se fram emot både billigare och generösare förvaring i framtiden.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Föregående artikel

Vila Var Du Vill

Nästa artikel

Trevligt att träffas

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X