Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Utvalt:

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar...
HemEventNya tillfällen att hoppa...

Nya tillfällen att hoppa på det digitala tåget

Det pratas mycket om digitaliseringens möjligheter, men generellt råder en stor kunskapsbrist och hela tider dyker det upp nya möjligheter. Just därför har Almi och Google tillsammans skapat Digitalakademin, en kostnadsfri utbildning som startar med en kickoff, som efterföljs av fyra fristående utbildningstillfällen.

8 november kommer Digitalakademin till Nyköping.

­?– Utbildningen avdramatiserar och gör arbetet konkret för dem som haft lite eller ingen kontakt med digitala kanaler, samt utvecklar de som är igång och vill ta nästa steg, säger Maria Karlsson, näringslivschef i Nyköpings kommun.
– Digitaliseringen är en pågående process. Det räcker inte längre att ha en hemsida utan företagen måste vara aktiva i att driva trafik till den. Med utbildningen vill vi på Almi ge företagen de verktyg som krävs för att de ska hänga med i utvecklingen, säger Tina Mardla, finansieringsrådgivare i Nyköping på Almi Stockholm Sörmland.
Under utbildningen får deltagarna lära sig hur man bygger upp en hemsida från grunden och fokus ligger på att utforma användarvänliga hemsidor som ger fler betalande kunder. Genom utbildning i sökmotoroptimering och utveckling av sociala medier kan företagen nå ut till en större kundkrets och spara pengar på marknadsföring.
– Det handlar om hur du skapar en närvaro på nätet. Syns du inte så finns du inte. Oavsett om du är etablerad eller ny företagare, kan du dra nytta av det som lärs ut och identifiera utvecklingsområden i ditt eget företag, säger Tina.

Surfa in på Digitalakademin.se för att se när utbildningen sker nära dig. Där erbjuds även en kostnadsfri onlineutbildning.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar Norell och...

Att lyckas med ett företag idag är verkligen ingen enmansgrej.

Sponsrat inlägg i samarbete med verksamt.se Att våga be om hjälp kan...
X
X