oktober, 2018

17okt17:0019:00Inställt eventStartUp Bar Borås

Osa

Säkra din plats till nästa StartUp Bar

Event detaljer

Vi på Starta & Driva Företag välkomnar dig till StartUp Bar Borås den 17/10. Precis som förra gången arrangerar vi det tillsammans med Elitkontoret. Borås coolaste coworking space med en skön och levande community. Vi bjuder snacks och grymma priser på dryck under kvällen.
 ––––
På plats tillsammans med oss träffar våra kollegor på PitchBar. Pitcha din affärsidé, och vem vet, kanske just du går du hem med en investerare. Träffa andra i samma situation, få feedback, och en möjlighet att kunna hitta finansiering till din affärsidé.
 ––––
Vi har en grym uppbackning och förstärkt kompetensen på plats men tre riktigt bra partners. Unionen Egenföretagare och NyföretagarCentrum finns med hela kvällen. Passa på att ställa frågor om trygghet, inkomstförsäkring, vidareutbildning, kompetensutveckling, finansiering, lån, rådgivning, mentorskap. Inte minst för dig som inte kommit igång ännu men är sugen att starta.
 ––––
Vi ser fram emot en fantastisk kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. Vi på Starta & Driva Företag, tillsammans med våra partners, önskar dig varmt välkommen. #vibyggersverige
 ––––
Stort tack till våra partners som gör detta möjligt.
 ––––
 StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget. 

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Plats

Elitkontoret

Göteborgsvägen 4, 50435 Borås

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

KOMMENTERA MERA

X