Tuesday, March 21, 2023
spot_img

Utvalt:

Anna Norlin tipsar vad som fick henne att ta steget till eget

Anna Norlin driver Worqiworqi, ett personligt bemanningsföretag i Göteborg....

Skriv bättre texter på halva tiden med AI

ChatGPT är en populär AI-modell som kan revolutionera hur...

Myndigheternas webbinarium blev sista peppen

Malin Lindkvist höll just på att starta sitt företag...
HemInspirationIntervjuStrategen som hjälper ditt...

Strategen som hjälper ditt företag synas och sälja online

Linda Nordin är online business expert och marketing strategist och driver företaget Addskillity Academy som är helt onlinebaserat. Hennes signaturprogram heter Mastermind your Marketing. Hon hjälper konsulter, frilansare och coacher som vill öka sin synlighet eller som vill börja sälja sina tjänster online, med paketering, marknadsföring och säljstrategier så de når ut till kunder som är köpredo. Här berättar hon om sitt entreprenörskap. Av Nina Jansdotter

Linda har alltid velat vara sin egen chef, så hon tog tillfället i akt när hon fick en god idé. Hon är utbildad inom medie- och kommunikation och har arbetat i många år med det.

– Jag har tröttnat på alla jobb jag haft hur trevliga chefer och kollegor jag än haft så jag började undra vad det berodde på. Jag kom fram till att det var friheten jag sökte. Dessutom har jag sedan 2015 gjort allt som har med marknadsföring, synlighet och strategier att göra i sambons företag och det var så fantastiskt roligt.

Linda hjälpte också vänner och bekanta runt henne att starta företag och med marknadsföring så till slut undrade hon varför hon inte gjorde det själv.

– Så jag gjorde slag i saken, säger Linda entusiastiskt.

Vad är det roligaste med din nisch?

– Att det är så kreativt och att lärandet aldrig tar slut. Dessutom att jag kan jobba från var jag vill, när jag vill och med de projekt jag vill.

Vad kan vara utmanande?

– Tekniken, system och programvaror. Utmaningen ligger i att ta sig tiden för det när det finns så mycket roligare saker jag kan göra. En annan sak är att jag måste prioritera mellan alla goda och roliga idéer jag får. Det går inte genomföra allt, på en gång i alla fall.

Hur planerar du att utveckla ditt entreprenörskap framöver?

– Jag får mycket inspiration, kunskap och driv av andra onlineföretagare så jag utvecklar mig mycket genom att nätverka och vara med i communitys.

Sedan går Linda så klart onlinekurser och låter sig coachas av sådana som kommit längre än henne själv för att hela tiden utveckla sig och skapa bättre resultat för sig själv och de jag jobbar med, förklarar hon.

Kan du ge något tips till de företagare som vill börja skapa produkter och tjänster online?

– Se till att ha ett oemotståndligt erbjudande som säljer sig självt och som skapar resultat för dina kunder. Skapa också content i sociala medier som gör det tunga arbetet åt dig d.v.s. resulterar i att du får förfrågningar och inte behöver jaga kunder.

Slutligen, skapa en enkel försäljningsstrategi som ser till att du ständigt kan locka dina idealkunder som också är köpredo, avslutar Linda.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Anna Norlin tipsar vad som fick henne att ta steget till eget

Anna Norlin driver Worqiworqi, ett personligt bemanningsföretag i Göteborg. De bemannar...

Skriv bättre texter på halva tiden med AI

ChatGPT är en populär AI-modell som kan revolutionera hur vi skriver...

Myndigheternas webbinarium blev sista peppen

Malin Lindkvist höll just på att starta sitt företag när hon...

Hur många kommer att dö på arbetsplatsen och vad kommer det att kosta?

Den psykiska ohälsan skenar i västvärlden. Den som mår psykiskt dåligt,...
X
X