Saturday, July 13, 2024
spot_img

Utvalt:

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...
HemMinimässan Starta & Driva FöretagUtställare på Minimässan Starta...

Utställare på Minimässan Starta & Driva Företag 5/10

Frilans Finans är Sveriges största organisation för egenanställda. Vi  hjälper privatpersoner att fakturera utan företag. Vi blir din arbetsgivare under tiden du utför uppdraget, så slipper du tänka på allt administrativt kring att driva eget.

Läs mer

 

 

OPR-Finance
OPR-Finance grundades 2014 och erbjuder flertalet flexibla finansieringslösningar till företag. Den accelererande digitala utvecklingen har öppnat upp för helt nya möjligheter, något som vi i allra högsta grad tagit fasta på. En digital ansökan om finansiering går snabbt och kan göras varifrån som helst – och besked får man redan samma dag.

Läs mer

 

 

Hjärtats ledarskap
Hjärtats ledarskap skapar utrymme för mänskliga möten där fokus är “Hur vi kan vara i vårt bästa tillstånd för att utveckla vår verksamhet”. Samtidigt får vi vara sårbara och öppet dela med oss våra utmaningar och det som håller oss tillbaka. Effekten blir att inspirerar vi varandra, hittar nya perspektiv och skapar både hållbarhet och magi i våra liv och företagande.

Läs mer

 

 

 

Juridik Sarah Mingert
Sarah Mingert heter jag, driver en egen Juristbyrå och är småföretagare. Min erfarenhet är lång och bred, jag har arbetat på Skatteverket, redovisningsbyrå, bank, juridiska byråer och numera driver jag egen juridisk byrå.

Läs mer

Bring
Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i Norden. Med ett helhetserbjudande inom paket, gods, lager och bud kan Bring bistå din verksamhet med små och stora uppdrag i Sverige och därifrån till eller från övriga världen.

Fulfilmenttjänsten Shelfless är Brings allra största satsning på effektiva och gröna logistiktjänster för alla nätbutiker. Helt enkelt en helhetslösning där vi tar hand om hela ditt logistikflöde från mottagning, lager, leverans och retur (och mycket mer)

Läs mer

 

 

 

BQ Redovisning
Att hitta en redovisningsbyrå i Stockholm har aldrig varit enklare! Bokföring är ett komplext område och utan kunskap kan det göra att företagare får det stressigare än de velat. Med oss som er redovisningsbyrå får ni hjälp med hela eller delar av den löpande bokföringen. Vi anpassar oss efter era behov och ser till att ni får en kvalitetssäkrad bokföring med hjälp av en personlig redovisningskonsult. I den löpande bokföringen ingår allt från att bokföra och betala leverantörsfakturor till att skicka ut kundfakturor och påminnelser. Vi rapporterar självklart även till myndigheter när det krävs och finns även alltid där och stöttar er när ni behöver det. Vår målsättning är att bokföringsarbetet ska vara digitalt och webbaserat. Vi erbjuder därför ett webbaserat affärssystem med smarta lösningar som sparar tid och gör det smidigare och effektivare.

 

 

 

Kemikalieinspektionen

Kemikalieinspektionen arbetar med att minska risken för att människor och miljö skadas av kemikalier. Vi är en statlig myndighet som kontrollerar att företag följer reglerna för kemiska produkter, bekämpningsmedel och kemikalier i varor. Vi prövar ansökningar om tillstånd för att sälja och använda bekämpningsmedel. För att främja god hälsa och bättre miljö utvecklar vi lagstiftning och andra styrmedel i Sverige, inom EU och internationellt.
Vi som arbetar som rådgivare ger råd till företag och konsumenter, per telefon och skriftligt. Vi informerar också genom olika typer insatser till näringsliv och andra myndigheter och genomför dessutom utbildningsinsatser om hur gällande regler ska tillämpas.

Läs mer

 

 

 

Astar
Vår pedagogik skapar stjärnor
Vårt mål är att du ska lyckas efter din utbildning.
Våra lärare undervisar på ett sätt som är nära din yrkesbransch. Det gör att du kan lyckas efter din utbildning. Lärarna fokuserar speciellt på att höja tre av dina inre egenskaper. Utifrån dessa får du som deltagare större möjlighet att utveckla din yrkestalang och samtidigt växa som människa.

 

 

 

House of Sales
House of Sales är ett enmanskonsultföretag grundat 2007. Efter över 25 års arbete inom B2B tjänsteförsäljning både i Sverige och internationellt ville jag dela med mig av alla mina insikter och lärdomar genom att bli säljkonsult. Min branscherfarenhet var bred – jag hade exempelvis arbetat på TV-bolag, webbkonsultföretag och reklambyrå.

Efter fyra år som säljkonsult valde jag att nischa verksamheten. Nu hjälper jag mindre konsultföretag med strategisk rådgivning och utbildning. Alltid med fokus på sälj.

Anmäl dig till föreläsningen – Hjälp! Sälj är inte min grej

 

 

Verifone
Betalningslösningar för alla. I butik eller online.
Kom igång snabbt med att ta emot betalningar i din butik eller på nätet med en betalningslösning från Verifone.

 

 

 

 

 

Anmäl er till mässan här!

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin app Hummy,...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...
X
X