Tuesday, November 29, 2022
spot_img

Utvalt:

Välkommen till The Grand Opening av ett nytt co-working space

Mitt Office ett nytt kontorshotell och Co-Working space slår...

Max Söderpalm har skrivit JA-boken med positiv inspiration

Max Söderpalm jobbar som författare, säljtränare och föreläsare. Dessutom...

Siktar på att bli världens ledande investeringscommunity

Nyfikna Investerare med grundaren Joanna Törngren Redebrant, siktar på...
HemSponsrat inläggEnklare för småföretagare att...

Enklare för småföretagare att få extern finansiering

OPR-Företagslån, med kontor i Stockholm, skapar tillväxt och lönsamhet med konkurrenskraftiga produkter och tre starka ledord. Affärsidén rosas och gör det enklare och smidigare för småföretagaren att få finansiering: ”Vi tror på småföretagare och vet att de har det rätta drivet”, säger Emanuel Barmasi som är Marketing Manager på OPR-Finance AB.

Privatägda OPR-Finance AB grundades 2014 och sitter på Kungsholmen i Stockholm. OPR-Finance AB tillhör finansieringskoncernen OPR-Finance Oy, som grundades 2005 i finska Helsingfors och är idag ett väletablerat finansbolag. Med avancerad finansteknologi kan bolaget erbjuda rörelsekapitalfinansering till företag. Mycket vatten har runnit under broarna och idag har OPR-Finance Oy beviljat över en miljon konsumentlån och övriga tjänster till fler än 500 000 kunder. 

Så skapar företaget tillväxt
Genom att ständigt utveckla och fokusera på produkter inom företagslån har OPR-Finance AB skapat tillväxt för varje år. Fler anställda och nya innovativa arbetssätt gör OPR-Finance AB till den mest lukrativa filialkontoren inom OPR-Finance Oy-gruppen. OPR-Finance AB ledord är utveckling, ansvarsfull och kunden i fokus.

OPR-Företagslån Flex till Sveriges småföretagare
Livet som småföretagare präglas av både motgång och framgång. När en verksamhet ska växlas upp behövs pengar och relativt nya företag får inledningsvis svårt att låna pengar när likviditeten är låg med ojämna månatliga inkomster. Det var just med Sveriges småföretagare i åtanke som tjänsten OPR-Företagslån Flex kom in i bilden. Affärsidén bygger på att erbjuda snabba och enkla lån med bra villkor utan onödigt krångel. 

– Vi tror på småföretagare och vet att de har det rätta drivet som krävs för att lyckas! Vi kan erbjuda lån också till de som annars kanske har svårt att få sin låneansökan beviljad via storbankerna, Emanuel Barmasi, Marketing Manager på OPR-Finance.

 

Snabb och enkel låneansökan
Behovet av extern finansiering kan komma snabbt och plötsligt. Det ställer krav på en enkel låneansökan som går fort att fylla i. Ansökan till OPR-Företagslån Flex fylls i på nätet och är en företagskredit som är anpassat för de som behöver en snabb och säker lösning. OPR-Företagslån erbjuder både företagslån och företagskrediter beroende på hur finanseringsbehovet ser ut. Företagskrediten har inga start- eller månadsavgifter och kan således användas i kundens egen takt. Du får lånebeslut samma dag och utbetalningen görs så fort ansökan beviljats.  

Läs mer och ansök här

OPR-Finance är ett svenskt företag med tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. OPR-Finance sitter i öppna, ljusa lokaler på Kungsbroplan 1 i Stockholm med utsikt över vackra Klara sjö. 

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Välkommen till The Grand Opening av ett nytt co-working space

Mitt Office ett nytt kontorshotell och Co-Working space slår upp dörrarna...

Max Söderpalm har skrivit JA-boken med positiv inspiration

Max Söderpalm jobbar som författare, säljtränare och föreläsare. Dessutom driver han...

Siktar på att bli världens ledande investeringscommunity

Nyfikna Investerare med grundaren Joanna Törngren Redebrant, siktar på att bli...
X
X