Thursday, July 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...
HemSponsrat inläggEnklare för småföretagare att...

Enklare för småföretagare att få extern finansiering

OPR-Företagslån, med kontor i Stockholm, skapar tillväxt och lönsamhet med konkurrenskraftiga produkter och tre starka ledord. Affärsidén rosas och gör det enklare och smidigare för småföretagaren att få finansiering: ”Vi tror på småföretagare och vet att de har det rätta drivet”, säger Emanuel Barmasi som är Marketing Manager på OPR-Finance AB.

Privatägda OPR-Finance AB grundades 2014 och sitter på Kungsholmen i Stockholm. OPR-Finance AB tillhör finansieringskoncernen OPR-Finance Oy, som grundades 2005 i finska Helsingfors och är idag ett väletablerat finansbolag. Med avancerad finansteknologi kan bolaget erbjuda rörelsekapitalfinansering till företag. Mycket vatten har runnit under broarna och idag har OPR-Finance Oy beviljat över en miljon konsumentlån och övriga tjänster till fler än 500 000 kunder. 

Så skapar företaget tillväxt
Genom att ständigt utveckla och fokusera på produkter inom företagslån har OPR-Finance AB skapat tillväxt för varje år. Fler anställda och nya innovativa arbetssätt gör OPR-Finance AB till den mest lukrativa filialkontoren inom OPR-Finance Oy-gruppen. OPR-Finance AB ledord är utveckling, ansvarsfull och kunden i fokus.

OPR-Företagslån Flex till Sveriges småföretagare
Livet som småföretagare präglas av både motgång och framgång. När en verksamhet ska växlas upp behövs pengar och relativt nya företag får inledningsvis svårt att låna pengar när likviditeten är låg med ojämna månatliga inkomster. Det var just med Sveriges småföretagare i åtanke som tjänsten OPR-Företagslån Flex kom in i bilden. Affärsidén bygger på att erbjuda snabba och enkla lån med bra villkor utan onödigt krångel. 

– Vi tror på småföretagare och vet att de har det rätta drivet som krävs för att lyckas! Vi kan erbjuda lån också till de som annars kanske har svårt att få sin låneansökan beviljad via storbankerna, Emanuel Barmasi, Marketing Manager på OPR-Finance.

 

Snabb och enkel låneansökan
Behovet av extern finansiering kan komma snabbt och plötsligt. Det ställer krav på en enkel låneansökan som går fort att fylla i. Ansökan till OPR-Företagslån Flex fylls i på nätet och är en företagskredit som är anpassat för de som behöver en snabb och säker lösning. OPR-Företagslån erbjuder både företagslån och företagskrediter beroende på hur finanseringsbehovet ser ut. Företagskrediten har inga start- eller månadsavgifter och kan således användas i kundens egen takt. Du får lånebeslut samma dag och utbetalningen görs så fort ansökan beviljats.  

Läs mer och ansök här

OPR-Finance är ett svenskt företag med tillstånd av Finansinspektionen att bedriva finansieringsverksamhet. OPR-Finance sitter i öppna, ljusa lokaler på Kungsbroplan 1 i Stockholm med utsikt över vackra Klara sjö. 

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin app Hummy,...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...
X
X