Thursday, April 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemNyheterÅrets företagare utsedd

Årets företagare utsedd

I fredags arrangerade organisationen Företagarna den årliga utmärkelsen, Årets företagare som sedan 2016 har presenterats i Stockholms stadshus med en galamiddag. Även Årets unga företagare presenterades under kvällen.

– För många som har vunnit den lokala uttagningen är det här ett av de största tillfällena i deras företagarkarriär eftersom företagare sällan får den uppmärksamhet eller uppskattning som de förtjänar. För det jobb de har skapat, för de skattekronor som genererats från företaget. Det här är Företagarnas sätt att lyfta dessa hjältar och ge dem ytterligare energi att skapa tillväxt och nya jobb, säger Företagarnas vd Günther Mårder om utmärkelsen.

Av de många företag som tagit sig vidare till Riksfinalen blev Årets Företagare 2018 Mohammad och Hamid Khanahmadi, Tolkresurs Västernorrland Sverige som fick lyfta statyetten. 

Till Årets Unga Företagare 2018 utsågs Noel Abdayem som driver The Humle Co. 

Motivering Årets Företagare 2018: Med stor ödmjukhet, målmedvetenhet och nytänkande har årets vinnare byggt ett framgångsrikt företag. Genom att ha förmågan att anpassa sig till omvärldens snabba förändringar och ta till sig ny teknik genererar de en exceptionell tillväxt och skapar samtidigt gränsöverskridande förståelse mellan människor.

Motivering Årets Unga Företagare 2018: ”Företagaren gav sig in i sannolikt en av de sista branscherna man borde ge sig in i om man var ute efter att bygga ett lönsamt och snabbväxande bolag. Istället för en klassisk karriär inom sin profession gick det stora sociala engagemanget, drivet och miljömedvetenheten före och ledde in i företagandets värld.”

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X