Monday, July 15, 2024
spot_img

Utvalt:

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Utvärdera sig själv

Hur ofta gör man det? Just nu sitter jag på tåget mot StartUp Bar i Malmö. Det har gått 3, 5 timmar och det börjar bli tråkigt. Riktigt tråkigt. Jag började fundera över eventet ikväll. Jag ser verkligen fram emot att få träffa drivna entreprenörer från Malmö, I love entreprenörsstories. Till nästa nummer av Starta & Driva Företag har jag skrivit mingelartiklar och har riktigt bra koll på nätverkandets does and donts. Jag är glad, social och trevlig, ett riktigt mangelproffs.
Eller?
Efter en snabb självutvärdering kom jag på att jag inte alls är speciellt bra på att mingla. Det jag kan är att kontakta entreprenörer per mail eller telefon, bestämma möte och föra ett samtal på tu man hand. Att prata inför en grupp är heller inga problem. Men att vara på ett ställe med massor av folk och gå fram till random människa och presentera sig är inte riktigt min grej. Egentligen gör jag själv alla misstag jag skriver om. Pratar mest med dem jag redan känner, fastnar för länge med samma person och så vidare…
Jag och Maria Berghäll pratar ofta om vikten av att våga utmana sig själv. Så kvällens utmaning till mig själv. Nätverka, prata med så många okända människor som möjligt och på sikt hoppas jag att även jag blir ett riktigt mingelproffs.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin app Hummy,...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...
X
X