Thursday, November 30, 2023
spot_img

Utvalt:

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar...

Produktiviteten själv!

Vissa dagar då undrar jag vart energin och fokusen kommer ifrån. Idag är en sådan dag. Jag har kommit på det. Fick samma känsla tror jag som han som låg i badkaret och kom på det där med ytspänning och ropade …. (låt mig googla det) … tillbaka just det han hette så, Arkimedes. Ja jag fick en sådan Arkimedes-känsla liksom. Jag jobbar som bäst när jag har flera olika projekt och engagemang i rullning då när jag får en administrativ timme eller dag då smäller det till. 100% tok fokus. Bom.

Idag har vi möblerat om på Idébageriet, hyrt ut ett av våra arbetsrum till en entreprenör och suttit med en annan entreprenör som ska styra upp en ny grafisk profil och paketera samarbetet mellan mitt bolag och Idébageriet. Nu händer det grejer!

Sedan har jag pratat i telefon med Maria på StartUp Media och bollat idéer och peppat oss till att jobba lite till och lite snabbare 😉 även Maria sitter med deadlines idag. Sen har jag designat nya visitkort, som åkt på tryck, mailat en hög av härliga personer som jag lärt känna senaste tiden. Visitkorts högen är nu slut.

Så idag är en sådan dag då man plockar fram alla resurser till att vara produktiv. Just idag hade jag flow så jag kollar på skärmen och säger come on, bring it! Berätta hur har du det på kontoret?

Dagens kram

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar Norell och...

Att lyckas med ett företag idag är verkligen ingen enmansgrej.

Sponsrat inlägg i samarbete med verksamt.se Att våga be om hjälp kan...
X
X