Wednesday, April 24, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Produktiviteten själv!

Vissa dagar då undrar jag vart energin och fokusen kommer ifrån. Idag är en sådan dag. Jag har kommit på det. Fick samma känsla tror jag som han som låg i badkaret och kom på det där med ytspänning och ropade …. (låt mig googla det) … tillbaka just det han hette så, Arkimedes. Ja jag fick en sådan Arkimedes-känsla liksom. Jag jobbar som bäst när jag har flera olika projekt och engagemang i rullning då när jag får en administrativ timme eller dag då smäller det till. 100% tok fokus. Bom.

Idag har vi möblerat om på Idébageriet, hyrt ut ett av våra arbetsrum till en entreprenör och suttit med en annan entreprenör som ska styra upp en ny grafisk profil och paketera samarbetet mellan mitt bolag och Idébageriet. Nu händer det grejer!

Sedan har jag pratat i telefon med Maria på StartUp Media och bollat idéer och peppat oss till att jobba lite till och lite snabbare 😉 även Maria sitter med deadlines idag. Sen har jag designat nya visitkort, som åkt på tryck, mailat en hög av härliga personer som jag lärt känna senaste tiden. Visitkorts högen är nu slut.

Så idag är en sådan dag då man plockar fram alla resurser till att vara produktiv. Just idag hade jag flow så jag kollar på skärmen och säger come on, bring it! Berätta hur har du det på kontoret?

Dagens kram

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X