Thursday, May 26, 2022
spot_img

Exclusive Content:

Det har aldrig varit lättare att misslyckas

Har du en bra affärsidé? Håller dina drömmar på...

Joanna Redebrant – grundare av affärsängelnätverk Nyfikna Investerare

Nyfikna Investerares affärsängelnätverk är den plattform Joanna Redebrant Törngren...

Tips när du ska köpa SEO till din e-handel

Att googla är det vanligaste sättet för oss att...

Morgon människa?!

Klockan är 01.15 natten till lördag. Jag har gått igenom presentationen en sista gång. Packat väskan, tagit en skön dusch och känner mig redo och lite nervös. Ska leverera en heldags utbildning i Självledarskap, organisation och Ledarskap. Det handlar om att inspirera, engagera, skapa handlingskraft och ge konkreta verktyg till 30 ledare inom politiken. De är i sina första år som ordföranden eller vice ordföranden inom sitt Ungdoms förbund.

Jag tittar på klockan igen och sedan släcker jag ner ställer mobilen på väckning beställer taxi via appen och gör mig redo för sömn. Det sista jag gör är att titta på beställarens frågor som dagen är planerad efter:

1. Hur man motiverar sig själv att arbeta i en ideell organisation.

2. Hur man motiverar andra att leverera resultat.

3. Olika ”ledarskapstrender”.

4. Hur man enar en grupp människor mot ett gemensamt mål.

5. Hur man bemöter olika individer som ledare.

6. Hur man sätter mål för sin verksamhet som ledare och hur man jobbar mot dessa.

Jag blir lite nervös att min planering inte ska hålla och att jag kanske missaT något. Men lägger huvudet ner igen och tänker, jag kan de här nu!

05.12 sitter jag i taxin ut mot Arlanda. 09.15 landar jag i Köpenhamn. 11.00! Står jag på scen. Sen rullar dagen på. Ni vet den där känslan när man känner Wow! Det blev bättre än vad jag själv trodde? idag är jag stolt. Stolt över mig själv över min leverans, energi, tids tajming och nivån på kursinnehållet och mitt egna sätt att leverera det. Ord som deltagarna sa som fastnade vsr; ödmjuk, inspirerande, kunnig, sjukt bra kurs innehåll, aldrig tråkigt någon gång. Vilken närvaro du har. Tack finns massor jag tar med mig och ska jobba med. Det var verkligen konkret!!!!

Alltså hoppas att du också njuter av dom dagarna när du inser vad alla små steg gör . Att du skapar. Att du har det du har i dig. Du är unik och bra.
Dagens kram *Fluffy out*

 

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikelProduktiviteten själv!
Nästa artikelKalendarium vecka 22

More from Author

Det har aldrig varit lättare att misslyckas

Har du en bra affärsidé? Håller dina drömmar på att gå...

Joanna Redebrant – grundare av affärsängelnätverk Nyfikna Investerare

Nyfikna Investerares affärsängelnätverk är den plattform Joanna Redebrant Törngren själv saknade...

Tips när du ska köpa SEO till din e-handel

Att googla är det vanligaste sättet för oss att hitta varor...

SMÅA gav Ulf chansen att göra comeback som företagare

Företagaren Ulf Elgehed har varit medlem i SMÅA sedan 1986. Det...
X