Thursday, June 20, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Morgon människa?!

Klockan är 01.15 natten till lördag. Jag har gått igenom presentationen en sista gång. Packat väskan, tagit en skön dusch och känner mig redo och lite nervös. Ska leverera en heldags utbildning i Självledarskap, organisation och Ledarskap. Det handlar om att inspirera, engagera, skapa handlingskraft och ge konkreta verktyg till 30 ledare inom politiken. De är i sina första år som ordföranden eller vice ordföranden inom sitt Ungdoms förbund.

Jag tittar på klockan igen och sedan släcker jag ner ställer mobilen på väckning beställer taxi via appen och gör mig redo för sömn. Det sista jag gör är att titta på beställarens frågor som dagen är planerad efter:

1. Hur man motiverar sig själv att arbeta i en ideell organisation.

2. Hur man motiverar andra att leverera resultat.

3. Olika ”ledarskapstrender”.

4. Hur man enar en grupp människor mot ett gemensamt mål.

5. Hur man bemöter olika individer som ledare.

6. Hur man sätter mål för sin verksamhet som ledare och hur man jobbar mot dessa.

Jag blir lite nervös att min planering inte ska hålla och att jag kanske missaT något. Men lägger huvudet ner igen och tänker, jag kan de här nu!

05.12 sitter jag i taxin ut mot Arlanda. 09.15 landar jag i Köpenhamn. 11.00! Står jag på scen. Sen rullar dagen på. Ni vet den där känslan när man känner Wow! Det blev bättre än vad jag själv trodde? idag är jag stolt. Stolt över mig själv över min leverans, energi, tids tajming och nivån på kursinnehållet och mitt egna sätt att leverera det. Ord som deltagarna sa som fastnade vsr; ödmjuk, inspirerande, kunnig, sjukt bra kurs innehåll, aldrig tråkigt någon gång. Vilken närvaro du har. Tack finns massor jag tar med mig och ska jobba med. Det var verkligen konkret!!!!

Alltså hoppas att du också njuter av dom dagarna när du inser vad alla små steg gör . Att du skapar. Att du har det du har i dig. Du är unik och bra.
Dagens kram *Fluffy out*

 

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X