Tuesday, June 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Dagens High five

Nu står jag i starten av min efterlängtade Bok, boken skissade jag ner för fyra år sedan i min dagbok. Men för två år sedan kom jag på vad den ska bidra med till dig och din omgivning. Energi, inspiration och utmaningar. Den dagen bestämde jag mig för att testa min idé. Kan en människa göra skillnad i en annan människas liv på något sätt.

Jag ställde mig på Östermalms Tunnelbana vid rulltrappan där nere. Varför just där? Kändes just då som en svår flörtad publik. (I know, Fördomar) men men.. En utmaning helt enkelt. Startade igång dagens high five ? och delade ut meningar som:

“Ha en fin dag”
“Snygg jacka!”
“Heeej!”
“High five!”

Första personerna verkade springa ännu snabbare upp för rulltrappan…haha men sen började folk le, skratta och high five:a tillbaka? en kille vände till och med i rulltrappan för att han missade mig? stod där 30 min. Till slut var de 8 av 10 som stanna och log stort tillbaka! Och wow vilken energi jag hade när jag gick därifrån? Lite röd höger hand men sååå värt det!

På tåget hem skrev jag ner att det är detta som min bok ska förmedla. En känsla av att varje människa kan påverka sig själv och andra på ett positivt sätt. Jag vill hitta människor av alla slag i olika branscher som vågar utmana sig själva och göra gott för andra. Åh till slut är boken igång. Hittade ett team som tror på mig som entreprenör och idéen. 1+3= bok!

Hur sprider du energi?

Dagens kram
*fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X