Tuesday, June 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemEventUtställare på mässan Eget...

Utställare på mässan Eget Företag 2015

Här presenteras alla utställare till årets upplaga av mässan Eget Företag 2015.
På mässan får både du som nybliven, du som går i nystartstankar och du som erfaren företagare nyttig information och inspiration till din resa. Förutom att besöka alla utställare finns mer än 120 seminarier att välja bland. Syns vi där?

AFA Sjukförsäkringsaktiebolag, Aifi, ALMI Företagspartner, Aloeprodukter/Forever Living Products, Arbetslivsresurs, AST Consulting, Appivo, Arbetsförmedlingen, Avtal24, Axelro, Bambora, BankgirotBedre Betingelser, Bfree Accounting, Binero,Björn Lundén Information, BliFullbokad.nu, Bokio, Bolagsstiftarna, Bolagsverket, Business Bloggers, Butterflying Today,Canaria Home, CMobile, Coompanion, Doers Magazine, Dorotea Design, Dreamtrips, Edison Solution, EkoVågen, Enterprise Europe Network, Entreprenör, EURid, Evoque Media Scandinavia, Fakturabörsen, Fakturino, Fidinty, Firmify, Folksam Ömsesidig Sakförsäkring, Fortnox, Frida Ohlsson (oberoende återförsäljare av Herbalife), Frivision, Fru Olsson, Företagarna,Försäkringskassan, Goldfish Design, GOveteran, Grooit, Hemsida24, Hogia Small Office, iZettle  JJ-logistik Prognos,Jordbruksverket, Kameo, Kommerskollegium, Klövern, Kungsholmens Kontorshotell, Lamooi Accounting, LikaMedia, Lind Ledarutveckling & HR-kommunikation, Linda Eliason / YOR Health, Lindorff, Livsmedelsverket, Loopia, MD Solutions,Mentor, Mina Meddelanden, Minutemailer, MittFöretag.com, Mångfaldsakademien, Noboxsolution, Nordea,NyföretagarCentrum, NyföretagarCentrum Nacka/Tyresö/Värmdö, Objektvision, Offerta, Onslip, Payson,Pensionsmyndigheten, Pia Anderson 5Vtill5P, Pin K Elephant, Profina Finans, Projektpartner Lars Alvfors, PRV Patent- och registreringsverket, PT AlYasso, Qlubo Nordic, Qred, Qvitoo, RH Produktkonsult, RöstSmart  Sweden, Sputnes & van Staden Image Stylists, S E B , Sharp Cookie Advisors, Skatteverket, SMÅA, Småföretagarnas Riksförbund, Snowfire, Soulspirit,Speedledger, SportAktiv, Starta & Driva Företag, Statistiska centralbyrån, Stockholm Business Region Development,Studenthäftet Sverige, Svedea, Svensk Handel, Svenska Saldosystem, Sveriges Franchisetagare, Swepets, Telavox,TeliaSonera, Tidningen Opinion, Tillväxtverket, Tullverket Tumba Shapeup Fitness, UC allabolag, Unionen Egenföretagare,Veckomagasinet, Visma SPCS, Vital Hälsoterapi, Vårdförbundet, Weld, WEMSE Consulting, Wipa Webb & PR, Workaroundtown Sverige, WorkITSimple, WREBIT, Wx3  Telecom, YiYi Consulting AB (Import Kina Ltd), Ypsilon, Zervant

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X