Saturday, February 24, 2024
spot_img

Utvalt:

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...
HemNyheterWomen’s Board Award

Women’s Board Award

För fjärde gången i Sverige delas Women’s Board Award ut den 19 oktober 2015. Utmärkelsen syftar till att lyfta framgångsrika kvinnliga styrelseledarmöter med ordförandepotential i större bolag samt att främja styrelsekompetens. I år är det Signhild Arnegård Hansen, Lilian Fossum Biner och Pia Rudengren är nominerade.

marketing-942991_1920-e1461352733893De nominerade 2015
Kvinnor som haft resultatansvar och erfarenhet av styrelsearbete i större bolag kan nomineras till priset. Årets kandidater är framtagna och intervjuade i samarbete med Alumni. Tre kvinnor är nominerade till årets prisutdelning:

Signhild Arnegård Hansen, fil kand, grundare och tidigare vd för Svenska LantChips AB och styrelseordförande Svenskt Näringsliv. Idag styrelseledamot i bl a SEB AB, Magnora AB och SOS Barnbyar samt styrelseordförande för Svenska LantChips AB.

Lilian Fossum Biner, civilekonom, tidigare CFO Axel Johnson AB, Senior VP HR Electrolux AB och CFO Spendrups AB. Idag styrelseledamot i LE Lundbergföretagen AB, Thule AB, Nobia AB, a-connect AG, Oriflame Cosmetics AB och Givaduan S.A.

Pia Rudengren, civilekonom, tidigare CFO Investor AB, Executive Vice President W Capital Management AB och styrelseordförande Q-Med AB. Idag styrelseledamot i Swedbank AB, Tikkurila Oyj, Kapp-Ahl AB och Duni AB samt styrelseordförande i Social Iniative.

För att läsa mer om Women’s Board Award besök: www.grantthornton.se/womensboardaward

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...
X
X