Tuesday, November 29, 2022
spot_img

Utvalt:

Välkommen till The Grand Opening av ett nytt co-working space

Mitt Office ett nytt kontorshotell och Co-Working space slår...

Max Söderpalm har skrivit JA-boken med positiv inspiration

Max Söderpalm jobbar som författare, säljtränare och föreläsare. Dessutom...

Siktar på att bli världens ledande investeringscommunity

Nyfikna Investerare med grundaren Joanna Törngren Redebrant, siktar på...
HemEkonomiFintechbolag som arbetsplats: ”Utmanande...

Fintechbolag som arbetsplats: ”Utmanande men spännande”

För att kunna erbjuda småföretagaren den bästa möjliga finansieringslösningen krävs ett sammansvetsat team som alltid ser till kundens bästa utifrån hur behovet ser ut. Noelia Alvarado-Spång jobbar på OPR-Finance och hon berättar mer.

OPR-Finance är en del av finska OPR-Finance Oy och sedan 2014 har OPR-Finance med tydlig affärsidé, förmånliga företagslån och krediter, djupt rotade ledord och innovativa arbetssätt skapat tillväxt och en central del i framgångarna är de anställda.

En av de som jobbar på OPR-Finance är Noelia Alvarado-Spång. I arbetsrollen som Junior Customer Success Manager är några av hennes huvudsakliga arbetsuppgifter att stärka kundrelationer med så väl befintliga och nya kunder.

– Redan i den första kontakten så lyssnar vi in kunderna för att förstå vilka behov de har. Det gör att vi snabbt kan ta fram den bästa finansieringslösningen för deras företag. Det här är en av anledningarna till att vi får fina omdömen på b.la. Trustpilot där kunderna vill dela med sig av sin upplevelse med oss.

Ansök om OPR-Företagslån här

Därför blir OPR-Finance hela tiden bättre

OPR-Finance är ett av de mest framgångsrika kontoren inom OPR-Finance OY-gruppen och sitter i ljusa, öppna lokaler på Kungsbroplan 1 i Stockholm. Noelia beskriver OPR-Finance som ett öppet kontor där de anställda drivs av att utvecklas tillsammans och hon tycker att den goda arbetsmoralen har en central del i de framgångar som skördats.

– Oavsett vilket ansvarsområde du har som anställd så uppmuntras du alltid att komma med egna idéer och förslag på hur saker kan utvecklas. Det är utmanande men väldigt spännande att jobba i ett fintechbolag, speciellt med kollegor som hjälps åt och gärna delar med sig av kunskap. Det här gör att det alltid finns utrymme för lustfyllda samtal och skratt oavsett hur hög arbetsbelastningen är.

Noelia berättar att OPR-Finance är en arbetsplats där gemenskapen är stark och där de anställda hela tiden jobbar för att göra företaget bättre.

Det börjar redan i den första kontakten

OPR-Finance har tre tydliga ledord och dessa är ansvarsfull, kunddriven och utvecklande.

– Vi vill hela tiden utveckla befintliga kundrelationer och bygga nya och redan i den första kontakten är vi lyhörda och lyssnar in vilka behov kunden har i sitt företag. Med våra produkter kan vi sedan hitta den bästa möjliga finansieringslösningen.

Noelia berättar vidare att OPR-Finance jobbar efter modellen KYC, som är en förkortning för Know Your Customer.

– Det går ut på att lära känna kunden och ta reda på vilken typ av verksamhet de bedriver för att se hur vi kan hjälpa med finansiering. Det här är lika viktigt för oss som för kunden när vi inleder ett samarbete. Detta stärker även relationen mellan oss och företagaren då vi känner kunden och således kan optimera träffsäkerheten i vår hjälp.

Ansök om en flexibel företagskredit redan idag

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Välkommen till The Grand Opening av ett nytt co-working space

Mitt Office ett nytt kontorshotell och Co-Working space slår upp dörrarna...

Max Söderpalm har skrivit JA-boken med positiv inspiration

Max Söderpalm jobbar som författare, säljtränare och föreläsare. Dessutom driver han...

Siktar på att bli världens ledande investeringscommunity

Nyfikna Investerare med grundaren Joanna Törngren Redebrant, siktar på att bli...
X
X