Saturday, February 24, 2024
spot_img

Utvalt:

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...
HemEntreprenörskapMånga fördelar med företagshotell...

Många fördelar med företagshotell på Gärdet

CONVENDUM Living på Gärdet är ett unikt bostadskoncept som lämpar sig utmärkt för företag som vill hyra en lägenhet i Stockholm. Det är bekvämt och flexibelt för dig som ska stanna och arbeta under en längre period i Stockholm. Våra lägenheter ger dig en härlig hemkänsla så fort du kliver in genom dörren, lägenheterna är fullt möblerade med bekvämligheter som både diskmaskin och tvättmaskin.

Det finns flertalet faktorer att ta hänsyn till när man letar någonstans att bo. Ett av de kriterier som oftast ligger i topp är läget då man gärna vill ha närhet till kommunikationer samt till sin arbetsplats. Med våra exklusiva lägenheter kommer ni så centralt som möjligt men har samtidigt också närhet till Gärdet och Djurgårdens härliga natur. 

Våra lägenheter finns i flertalet storlekar som passar både dig som är ensam eller som dig har med sig hela familjen. Lägenheterna har stora fönsterpartier för ett bra ljusinsläpp och balkonger med härliga utsikter. Det finns även en exklusiv penthousevåning med en av Stockholms största privata terrasser som sträcker sig åt alla väderstreck.

Du som bor här får en egen lägenhet med alla bekvämligheter med både möbler och ett fullt utrustat kök. Men du får också mycket mer än det praktiska, till exempel inredning som håller en god internationell standard. Det erbjuds även ett gym i huset som är fritt för alla boende att nyttja samt en asiatisk restaurang och ett apotek på entréplan.

Företagshotell kombinerat med Coworking

Som hyresgäst får du även ett medlemskap hos CONVENDUM och kan därmed nyttja alla våra Coworking spaces. Bland annat erbjuds gratis frukostar varje vardag samt veckovisa After Works där du har möjlighet att utbyta kunskaper och skapa nya sociala kontakter. Våra lägenheter ligger i centralt med närhet till våra 12 Coworking spaces som du är fri att nyttja 24/7.

Du som bor hos CONVENDUM Living får bland annat:

 • Fullt utrustad premiumlägenhet
  • Tillgång till alla våra Coworking spaces
  • Möjlighet att hyra egna kontor i Stockholm
  • Restauranger
  • Gym
  • Daglig frukost och veckovis After Work på närmsta Coworking space
  • Snabbt och pålitligt wifi i lägenheten

Premiumboende för dina medarbetare

Om en eller flera av dina medarbetare på företaget ofta reser kan turerna börja kännas som en börda, snarare än en kul och inspirerande upplevelse. Genom att erbjuda premiumboenden visar du att du värderar deras insatser och resorna kan börja förknippas med något positivt. På så sätt ser du till att ditt företag sticker ut från mängden av andra arbetsgivare.

Vi hjälper gärna till att ordna tillfälliga eller långsiktiga boenden i Stockholm. Utan långa väntetider och onödigt krångel. Läs mer om CONVENDUM Living i Stockholm eller använd formuläret här på sidan för att kontakta oss direkt.

Varmt välkommen till CONVENDUM Living.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...
X
X