Thursday, April 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemEntreprenörskapTidrapportering i app med...

Tidrapportering i app med MyGizmo

Människor tidrapporterar ofta sina timmar eftersom de behöver skapa fakturor till dina kunder och få betalt. Andra tidrapporterar sina timmar för att se hur stor skillnad olika arbetsuppgifter tar eller för att säkerställa att projekt med fast pris inte kostar mer för att slutföra än det ger. Oavsett varför du tidrapporterar, att använda app för tidrapportering när du utför projekt är det mest exakta sättet att spåra tid. Med Mygizmos tidrapportering i app kan du enkelt rapportera timmar oavsett anledning. 

Vad gör tidrapportering till ett bra arbetsverktyg 

Tidsregistrering vid arbete ger dig mer korrekta fakturor än att bara uppskatta den arbetade tiden. Att ha en högre grad av noggrannhet skapar förtroende för dina kunder, men framför allt gynnar det verksamheten. När du vet hur du spenderar din tid kan du analysera den och fatta smartare affärsbeslut som resultat. MyGizmo låter dig tidrapportera i realtid, vilket innebär en timer som du startar när du börjar på en uppgift och som du kan pausa eller stoppa när du är klar. Om du till exempel av misstag lämnar en timer på medans du går på lunch, kan du i efterhand korrigera tiden som du faktiskt arbetade. 

Tidrapportering skapade av hantverkare för hantverkare

MyGizmo tidrapportering är skapad av hantverkare som vet vad som krävs för att rapportering ute på fältet ska vara så smidig som möjligt. Det är ett perfekt webbaserat projektverktyg som enkelt kan användas ute på fält direkt i mobilen, surfplattan eller datorn. Det gör det ännu enklare att hålla koll på hur många timmar som läggs på varje projekt och för framtiden kunna göra en projektuppföljning för att analysera timmarna och var de borde fördelas för kommande projekt. Det går även att skapa dokument och anteckningar direkt i appen, vilket ger en möjlighet att även skriva digitala arbetsordrar direkt i appen för varje projekt. Tidrapporteringen för fasta eller löpande timmar registreras med endast några få knapptryck vilket gäller för både anställda och arbetsledare och du får betalt för all inrapporterad tid. 

App för tidsregistrering med daglig rapportering

Gör som över 600 andra hantverkare, använd daglig rapportering genom MyGizmo.
Nedan följer några av de förmåner som du får genom att använda dig av MyGizmo tidrapportering. För att läsa mer om tjänsten tidrapportering, klicka dig vidare. 

Förmåner med MyGizmo tidrapportering:

  • Enkelt att rapportera direkt i mobilen, surfplattan eller datorn.
  • Fler användningsområden med anteckningar och byggdagbok tillgängligt.
  • Färdigställ löneunderlag direkt i appen
  • Timmar sorteras på rätt kund och projekt för fakturaunderlag.

 

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X