Friday, April 12, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemEntreprenörskapHemsidaSnygg webbdesign från erfaren...

Snygg webbdesign från erfaren webbyrå blir er bästa säljare som jobbar året runt

Med tanke på hur kort tid människor kan hålla sin uppmärksamhet på en och samma sak, är en hemsida ett perfekt sätt att fånga upp fler konsumenter – om man gör rätt. Då en ny studie visar att den generella tiden människor kan hålla koncentrationen är åtta sekunder, vilket visar på effekterna av en mer digitaliserad livsstil på hjärnan. År 2020 krävs det lite mer av er webbyrå än ett digital visitkort – konkurrensen är högre. Att investera i snygg hemsida från en erfaren webbyrå kan ge 50% mer ROI på all marknadsföring. En webbyrå ska jobba resultatfokuserat och anpassa sig efter just dina behov.

Genom att ta hjälp av en bra webbyrå kan man få en helhetslösning med både en snygg och användarvänlig webbdesign. Det är viktigt att konsumenterna tycker dnt är enkel att förstå, något som ökar försäljningen i förlängningen. På Sunbird webbyrå kan vi ta fram en säker lösning som ni enkelt kan uppgradera och uppdatera i takt med att behovet ändras.

I dagens samhälle spelar det definitivt roll att man har en hemsida med kvalitativ webbdesign. Om ni funderar på att skaffa ny hemsida så är det absolut viktigaste att komma ihåg att era konkurrenter redan finns online. Det innebär att om ni inte finns tillgängliga online förlorar ni försäljningen till era konkurrenter, försäljning som annars ert företag kunnat omsätta om ni fanns tillgängliga online. Att investera i en hemsida med användarvänlig webbdesign är en viktig detalj som skapar många möjligheter att förbättra
ert företag. 

Två av de vanligaste skälen till att företag avstår från att investera i en hemsida är att de inte tror att det skulle öka försäljningen samt att det inte skulle generera kunder, det trots att 96% som använder internet Googlar för att hitta information på nätet. Det är en stark anledning till att skaffa sig en hemsida tillsammans med en bra webbyrå – ni kan enkelt se den som en extra säljare för ert företag. Det allra bästa är att den aldrig sover eller tar semester, vilket gör att ni syns alla dygnets timmar och har möjlighet att sälja er tjänst eller produkt 24/7. Ni ger era konsumenter och besökare möjlighet att kontakta er på tider de annars inte skulle kunna nå er, vilket resulterar i fler aktiva besökare som kan genereras till kunder. Det är helt klart inte värt att riskera att inte använda sig av en kvalitets webbplats år 2020. På Sunbird webbyrå jobbar du direkt med Nils Fridlund som erbjuder webbdesign och Google optimering.

Med hjälp av webbdesign från webbyrå som enkelt beskriver varför ert företag finns, vad det gör och vad som gör er unika på marknaden, så skapas grundförutsättningar för att nå ut till den absoluta merparten av era potentiella kunder som annars hade varit svårt att nå ut till. Genom enkla knep och lösningar kan en webbyrå förvandla er hemsida från en extra säljare på er lokala marknad till en internationell säljare, då er hemsida öppnas upp för nya marknader ni inte varit i kontakt med tidigare med kvalitativ webbdesign.

Dagens kunder söker företag online, vilket gör att ni måste finnas där när de söker efter er. Att införskaffa sig en hemsida med bra webbdesign bemöter ni konsumenternas efterfrågan och bibehåller engagemanget hos tidigare, nya samt potentiella kunder. Att ta hjälp av en webbyrå är ett perfekt sätt att enkelt stärka er strategi som speglar era styrkor och möjligheter.

Oavsett storlek på ert företag är målet att göra konsumenten medveten om ert varumärke. Det betyder att en investering i en hemsida med kundvänlig webbdesign ger konsumenterna förtroende för er och ni kan verka större än ni är. Idag förväntar sig de flesta att företag ska ha en hemsida, men utöver det förväntas det även en hemsida av hög kvalité. På Sunbird webbyrå skapar vi webbdesign till företag som vill växa. Kontakta oss för mer information och hur vi kan hjälpa just ert företag med responsiv webbdesign i WordPress

 

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X