Friday, April 12, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemEntreprenörskapMolnify - banbrytande plattform...

Molnify – banbrytande plattform för app-utveckling

Företag har ofta prislistor, kundregister och saker som prissättnings- och ROI-modeller i Excel-filer. Tack vare Molnifys plattform kan man själv enkelt göra om dessa filer till webbappar på några minuter, även om man saknar kunskap i programmering.

I stort sett vartenda företag har egentillverkade Excel-filer för saker som prislistor, kundregister samt prissättnings- och ROI-modeller. Tack vare Molnify kan man göra om dessa till webbappar på bara några minuter.

– Vi vill ge kraften att skapa till dem som har idéerna, säger Mattias Hjortzberg, vd på Molnify och fortsätter:

– Du behöver inte kunna något programspråk, utan det räcker med vanliga Excel-kunskaper.

I och med att processen är så enkel kan man göra om filerna till appar själv utan att behöva skriva en enda rad kod.

– Om du har en modell i Excel kan Molnify öka användbarheten, säkerheten och presentationen genom att göra om den till en app som du sedan kan använda på en laptop, mobiltelefon eller surfplatta. Bland fallen där tjänsten används finns allt från sälj- och ordermodeller och vetenskapliga beräkningar till rena processverktyg och integrationer med andra system, berättar Mattias.

Företag kan få en skräddarsydd app till en bråkdel av priset för traditionell IT-utveckling. Perfekt om du till exempel behöver en app för att skapa order eller offerter, där den egna affärslogiken ska användas.

– Vi hjälper företag att snabbt komma i mål med mjukvara som passar dem samt sänker deras IT-utvecklingskostnader med upp till 90 procent. Ännu mer om man tar hänsyn till kostnad för underhåll och uppdateringar.

Telia Company är en av kundera:

– Vi kan snabbt realisera olika idéer genom att själva bygga appar i Excel och komma åt dem som webbappar i Molnifys plattform. Det har lett till att vi har kunnat förverkliga och testa många idéer på kort tid. Idéer som annars skulle stannat kvar på ritbordet, säger Ivo Kukavica på Telia Company.

– Vi har idag kunder från många olika branscher, alla med sina egna användningsområden. Vissa har sin Molnifyapp för internt bruk, medans andra har lagt upp appen på sina hemsida för kunder att besöka och använda, avslutar Mattias

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X