Thursday, November 30, 2023
spot_img

Utvalt:

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar...
HemNyheterÄr din information säker?

Är din information säker?

Digitaliseringen har möjliggjort mycket för småföretag, men den kommer även med utmaningar. Bland annat att företag kan utsättas för nya typer av brott. Med nya säkerhetstestet kan du testa hur säkert ditt företag är mot bedrägeri. 

Tillväxtverket, Bolagsverket och Skatteverket har i samverkan med Myndigheten för samhällsskydd och beredskap och Polisen tagit fram Säkerhetstestet, där du exempelvis får veta hur man skapar säkra lösenord och vad som kan vara en varningssignal på att företaget har blivit kapat.
-Säkerhetstestet belyser ett antal situationer som kan inträffa. Vi vill visa vad företagare kan göra för att skydda sin information och försvåra bedrägeriförsök. Vi vill också informera om vad man bör göra om man drabbas, säger Anna Johansson, avdelningschef på Tillväxtverket.
– Det händer att bedragare gör falska styrelseändringar i företag hos oss på Bolagsverket. För att minska konsekvenserna är det viktigt för företagare att vara vaksamma och agera snabbt, det visar vi i säkerhetstestet, säger Bo Lagerqvist, enhetschef på Bolagsverket.

Gör säkerhetstestet här!

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar Norell och...

Att lyckas med ett företag idag är verkligen ingen enmansgrej.

Sponsrat inlägg i samarbete med verksamt.se Att våga be om hjälp kan...
X
X