Monday, December 11, 2023
spot_img

Utvalt:

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar...
HemSponsrat inläggUndvik ovälkomna gäster på...

Undvik ovälkomna gäster på kontoret

Trygghet är ett återkommande begrepp när det kommer till företagande. Ett begrepp som kan innebära så mycket. En åtgärd för en tryggare arbetsplats är smidiga inpasseringssystem för att undvika att obehöriga personer tar sig in på kontoret.

I dag använder sig många företag av modern teknik för att kontoret ska bli en säkrare plats. En porttelefon förhindrar att vem som helst tar sig in på kontoret. Ett smidigt system som gör att såväl besökare som personal snabbt sommer in uppskattas mycket. Med en modern porttelefon får besökaren ett snabbare svar. Om ansvarig inte finns på plats så kan andra ta emot samtalet från porttelefonen.
Dessa system för porttelefoner tillhandahåller företag såsom Titan Beslag.

Koder som ökar tryggheten
Att använda sig av koder gör att det blir enkelt att låta folk röra sig i kontorets olika rum. Anställda kan ha unika kort och koder. Att låta en person röra sig i rum som en annan inte kommer åt kan göras på ett sätt som är både snyggt och trevligt.
När det kommer en besökare som under en dag eller två behöver kunna öppna flera dörrar så går det att programmera nyckelkortet för detta. Det fungerar lite som på hotell där man kan erbjuda hög säkerhet med samma nyckel för hotellrummet tack vare programmering.

Vetskap om vem som finns på kontoret
Tack vare moderna passersystem kan man se vem som befinner sig på kontoret genom att ta en titt på datorn. Om det uppstår frågor om en person eller grupp tar det inte lång tid att kontrollera detta.
Vetskapen om vem som finns på kontoret har betydelse för mer än säkerhet. System för att reglera ljus och luft kan anpassas till antal personer som finns på plats. Det ger en behagligare inomhusmiljö och kan också leda till besparingar.

Viktigt med support
Med en porttelefon går det som sagt att öka tryggheten på kontoret. Den kan användas på flera sätt och ska vara lätt att hantera. Efter en enkel genomgång bör alla som jobbar på kontoret vara medvetna om hur passersystemet ska hanteras på rätt sätt.
Då passagesystemet väl implementeras kan det dock vara bra att få stöd. I början kan det uppstå missförstånd och då är det skönt att få hjälp snabbt. Efter en tids användning är det ingen som vill återgå till vanliga nycklar och porttelefoner som bara kan ringa till en punkt på kontoret. Det verkar förlegat och som total slöseri med tid!

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar Norell och...

Att lyckas med ett företag idag är verkligen ingen enmansgrej.

Sponsrat inlägg i samarbete med verksamt.se Att våga be om hjälp kan...
X
X