Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Utvalt:

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar...

Möten i naturen

Att göra business i snön uppe till Fjälls i Åre. Det kanske är det nya sättet? Som företagare föredrar jag miljöer som får oss att släppa lite på rollerna och titlarna. I dessa sammanhang blir det helt plötsligt lättare att visa och berätta vem du är som person och företagare och efter det skapa business och nya kontakter.

Av Maria Berghäll, på plats på Företagarnas Entrepreneur Skiweek i Åre

Företagarnas unga nätverk är till för företagare i åldern 20-35 år. Här ges företagare möjligheten att träffa andra unga företagare, utbyta erfarenheter och utvecklas som företagare. Jag lärde känna organisationen vid 27 års ålder. Mitt första event var år 2012 här i Åre.

Mathias Mellgren, projektledare berättar om starten. – Det startade med 15 bäddar i liten skala för att göra det personligt. Vi började då skala upp det till den nivån det är idag. Det handlar om att använda oss av varandra och även av vad miljön runt oss kan ge. För oss handlar Skiweek om content från deltagarna. Vi använder oss verkligen av våra deltagare och medlemmar för att skapa innehållet.. Jag tycker att eventet har hittat en bra balans som fortfarande är öppen, varm och en miljö där vi ger till varandra, deltagare emellan. Det är så kul att se hur nätverk kan bidra till fler bolag, idéer och gemensamma projekt.

I år är det 60 st företagare med som representerar 50 antal bolag.
– Företagarna ska hjälpa medlemmarna att bli mer framgångsrika som företagare. Det här gör vi genom att erbjuda praktiskt hjälp, kunskap, förbättra företagspolitiken och skapa nätverk. Under Entrepreneur Skiweek kan vi checka av alla dessa fyra delar, men framför allt skapas det ett starkt nätverk som kan liknas en företagarfamilj här på plats uppe i Åre, säger Företagarnas VD, Günther Mårder.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar Norell och...

Att lyckas med ett företag idag är verkligen ingen enmansgrej.

Sponsrat inlägg i samarbete med verksamt.se Att våga be om hjälp kan...
X
X