Friday, April 12, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Long time no see

Länge sen jag var inne här och skrev. Mycket som ska hinnas med innan semestern och tiden bara rusar iväg. Om jag ska sammanfatta tiden som gått sen senast gör jag det bäst med ett enda ord. DÅLIGT SAMVETE. Okej, det blev två… Dåligt samvete för allt man inte hinner. Borde skicka iväg den där texten på korr, borde svara på det där mailet, borde ringa det där samtalet, borde blogga. Samtidigt som aktiviteten ökar på kontoret gör den även det hemma. Sommaravslutning på barnens aktiviteter, öppet hus i skolan, skolavslutning, presenter som ska inhandlas, studentmottagningar. Samtidigt har det blivit varmt i vattnet, barnen vill bada. Hela tiden! Gaaaah, hinner inte med.
Nu har jag beslutat mig för att ta mig ur karusellen som snurrar så fort att man knappt kan sitta kvar. En sak i taget. Fokusera. Och faktiskt så går det rätt bra.
Okej, nu blev det mycket klagande. Om man ser tillbaka på vad som har hänt så är det mycket kul och spännande. Säsongsavslutning på StartUp Bar med mycket människor och strålande sol, jag har suttit på en fantastisk brygga i Åkersberga och pratat entreprenörskap med min kära bloggkollega Maria Berghäll, som vi får lära känna bättre i nästa nummer av tidningen. Varit på rådgivarkonferens och träffat representanter från NyföretagrCentum i hela landet. Bara för att nämna några saker. Vi har även haft en konferens där vi pratat om framtiden, såå kul och spännande. Får mig att längta lite till hösten.
Maria-BH
Egentligen är det konstigt, det är lika intensivt i maj/juni varje år, ändå är man inte förberedd. Kan ni känna likadant? Får ni också dåligt samvete?

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X