Thursday, June 20, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Glädje på en balkong

Igår när jag svängde in på min gata helt slut efter en rolig, intensiv och full smetad helg så hoppar jag till när tredje balkongen från marken ropar:

“Heej, nu ska jag säga något!” Jag hinner hoppa till och tänka tanken, vad nu då? Jag parkerade ordentligt i rätt färdriktning och jag poppade inte allt för hög musik… Mannen fortsätter med hög energi…

“Min fru vet inte vad jag ska säga hon är på väg in igen nu för hon tror jag ska säga något dumt, haha. Men jag ska säga dig en sak.” Jag tänker så farligt kan de inte va eftersom han ler sjukt stort nu 🙂

“Du var helt fantastiskt bra på nationaldagen, wow! Vilken känsla. Vilken talang du är på scen. Åh vi tyckte det var jättekul. Henne känner vi” jag skrattat och lägger handen på hjärtar och ropar tack för den fina feedbacken. Jag berättar hur glad jag blir och önskar dom en fin kväll. Han svarar; hoppas vi ses nästa år!

Han gjorde min dag 🙂 tänk vad fint att få extra glädje från en balkong man inte tidigar kände en kväll som denna. Det känns som om det är något i luften. Fick fin feedback idag med 🙂 meningen hoppas vi får se dig på TV snart. Ja, det ka ske vore något?! Måndagen började bra nu blir de jobb på balkongen för att njuta lite av solen och komma in i ett bra flow.

Har du get någon feedback idag? Jag ska ge idag för att fortsätta sprida den här härliga känslan ?? ta dig en stund i solen idag med en vän och en god glass glöm inte att små handlingar ger nästa mest effekt ? dagens kram

*fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X