Monday, February 26, 2024
spot_img

Utvalt:

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...

En helt vanlig dag….

Vaknade upp igår runt 6.30, gjorde äggröra i vanlig ordning för just nu är det det enda som duger på morgonen. Barnen hasar sig upp. Dottern har ont i huvudet och sonen i magen. Bara att stanna hemma för att “vobba”.
Jag: Ni får inte störa mig, jag måste ta några viktiga samtal!
Barnen (i kör): Nej rå…

Tror det gick 5 min innan:
Mamma, kan du hjälpa mig att trä på nålen.
Tydligen skulle de brodera. Självklart.

Gick in i ett annat rum för att prata i telefon.
MAAAMMAAAA, kan du stryka min pärlplatta.

La ned det där med att prata i telefon för att istället svara på mail. Klockan tickar…. Damn 11.30, jag som hade bestämt träff med Anna Kinberg Batra på Stockholmsmässan för att besöka SM i UF och göra en intervju.

In i duschen, hoppa i klänningen. Damn, tvätten.
Jag “Snääälla barnen, kan ni hänga”
Barnen (fortfarande i kör): Frust och flämt (men de gjorde det)

Jag hann i väg, men kom på på vägen att jag satt på mig mina gamla trasiga sneakers. Inget att göra åt.

Hann träffa Patrik, Joséphine, Maria och Mats (som skulle filma) en stund innan vi träffade Anna och hennes team. Hann till och med planera lite.

13.30: Möter upp Anna och hennes team för att vandra runt bland alla utställare. Under de 45 minutrarna vi gick runt hann jag bli mäkta imponerad. Jag hörde hur gymnasieeleverna tisslade och tasslade, följde efter och gjorde allt för att få chansen att visa upp sitt UF-företag för Anna. Vilken drivkraft och vilket mod. Och vilka pitchar de drog. Jag blev även imponerad av de företag eleverna hade byggt upp under ett år i skolan, riktigt imponerad. Har ni inte besökt en UF-mässa tycker jag att ni ska göra det om ni får chansen.

13.45: Upp i pressrummet. Nu hade vi 15 min på oss att rigga och filma en intervju med Anna. Håll koll på startaochdriva.se för att få se resultatet. Kul, nervöst och svettigt.

Efter vi var klara sprang vi runt på mässan för att försöka filma och intervjua så många UF-företagare som möjligt.

16.00: Hemma igen. Försöka hinna äta någonting för att sedan hinna iväg till mina gympatjejer (tränar 2 grupper i truppgymnastik), för en seriös träning eftersom de ska tävla snart.

19.30: Hemma igen, barn ska duscha, det ska läsas sagor, plocka undan disk… Ni vet, det där vanliga kvällsfixet.

Just nu: Tid för reflektion. Ofta går allt i ett, det är stressigt, hela tiden en kamp mot klockan. Ofta hinner man inte tänka efter vad det är man faktiskt varit med om under en dag. När man väl hinner reflektera är det ganska häftigt. att en helt vanlig tisdag i maj kan innehålla så många olika spännande moment.

Hur ser en helt vanlig dag för er ut?

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...
X
X