Thursday, June 20, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Kaffe med vision…

Som entreprenör och företagare kan det vara ett plus att gilla kaffe. Hur ofta får man inte höra; “kan vi ta en kaffe?” “Får jag bjuda på en kaffe” “mjölk eller socker till kaffet.” ja och många fler. Det har varit lite tufft för den här Colombianen som inte dricker kaffe. Men jag har överlevt som företagare ändå… typ … haha

Som företagare är det bra om du i början kan tänka dig att gå upp tidigt och vara sugen på att prata med nya människor och ha några riktigt bra öppningsfraser egentligen vara “date-proffs”. I början och under resans gång så kan det vara bra att träna på hur du äter frukost, lunch och snittar samtidigt som du charmar järnet, är nyfiken, lyssnar och minns. Ja, hur lätt som helst 😉 plättlätt!

Nätverk, mingel och människor det är en av dom starkaste vägarna jag vet för att ta sig framåt i sitt entreprenörskap. Att vara nyfiken och att våga dela sina egna målsättningar och framför allt att våga be om hjälp. För människor vill hjälpa andra, det får oss att må bra.

Min bästa vän och business partner in crime under många år Sandra Hangvar driver en av våra idéer vidare. Vi har jobbat ihop i 5 år 2014 vid den här tiden delade vi upp vårt bolag i två delar. Jag ansvarar för vår utbildningsdel och Sandra för Idébageriet som är en tillväxtplats för kreativa processer, mångfald och positiv utveckling i en mysig och familjär miljö. Jag är en av entreprenörerna som sitter här och det är så skönt att få nätverket på köpet varje dag vid espresso maskinen. Vi tror på att om du hjälper mig så hjälper jag dig. Ett prestigelöst sätt att driva företag på. Ta en kaffe och vision och se vart de leder…

Ni är hjärtligt välkomna när som helst på en kaffe i solen och prata idéer med oss… ja eller alla här som dricker kaffe 🙂 Klicka på länken för att komma till Facebook sidan; www.facebook.com/Idébageriet

Nu ska jag ta en Roslagsmust och sitta med ett gäng och coacha dom i sälj. Vad behöver du hjälp med idag kompis?

*Fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X