Tuesday, June 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemBlogg - I huvudet på en entreprenörFeber, inspiration och föreläsningar

Feber, inspiration och föreläsningar

En sån här start på veckan som är både rolig, kalas bra och febrig… som företagare kan det vara svårt ibland att ligga under en filt och kolla sin favorit serie med mini-feber, halsont och bomull i huvudet och trumvirvlar i öronen. Ibland får man liksom ta med det upp på scen och föreläsa ändå.

Min måndag och tisdag har varit så. Sjukt roliga uppdrag på Idébageriet. Platsen vi byggt upp för människor att mötas på och växa på. Här rullar utbildningar och workshops som ska stärka människor och hjälpa dom i deras resa mot sina egna målsättningar. Följ oss gärna på instagram, @idebageriet

Underbart skönt att jobba på hemmaplan när man är krasslig, nära hem till soffan och favorit serien. Tur jag som egen företagare har bra samarbeten i min entreprenörskaps-vardag som stöttar, peppar och hjälper mig genom att jag kan se fram emot allt roligt som kommer ?

Men ibland skulle man behöva trycka på paus och ta en break. Ser fram emot det. Ikväll ska jag träffa en spännande person som grundade Entrepreneurs Academy våren 2006. Han var en av fyra Uppsalastudenter som ville inspirera till att våga testa på entreprenörskap. I dag är Entrepreneurs Academy den största entreprenöriella föreningen i Uppsala som drivs av och för studenter med ett starkt intresse för entreprenörskap och företagande. Dom arrangerar bl.a Anders Wall-föreläsningen som är Skandinaviens största föreläsning i entreprenörskap. Där jag varit med ett år.

Ser fram emot att höra en spännande story och han kanske är en av entreprenörerna som ni kan lära känna i boken sedan…

Hoppas ni mår bra i vår solen och inte åkt på en massa hosta, ut och skapa!
Lycka till.

Dagens kram.
*Fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X