Thursday, May 26, 2022
spot_img

Exclusive Content:

Det har aldrig varit lättare att misslyckas

Har du en bra affärsidé? Håller dina drömmar på...

Joanna Redebrant – grundare av affärsängelnätverk Nyfikna Investerare

Nyfikna Investerares affärsängelnätverk är den plattform Joanna Redebrant Törngren...

Tips när du ska köpa SEO till din e-handel

Att googla är det vanligaste sättet för oss att...
HemBlogg - I huvudet på en entreprenörFeber, inspiration och föreläsningar

Feber, inspiration och föreläsningar

En sån här start på veckan som är både rolig, kalas bra och febrig… som företagare kan det vara svårt ibland att ligga under en filt och kolla sin favorit serie med mini-feber, halsont och bomull i huvudet och trumvirvlar i öronen. Ibland får man liksom ta med det upp på scen och föreläsa ändå.

Min måndag och tisdag har varit så. Sjukt roliga uppdrag på Idébageriet. Platsen vi byggt upp för människor att mötas på och växa på. Här rullar utbildningar och workshops som ska stärka människor och hjälpa dom i deras resa mot sina egna målsättningar. Följ oss gärna på instagram, @idebageriet

Underbart skönt att jobba på hemmaplan när man är krasslig, nära hem till soffan och favorit serien. Tur jag som egen företagare har bra samarbeten i min entreprenörskaps-vardag som stöttar, peppar och hjälper mig genom att jag kan se fram emot allt roligt som kommer ?

Men ibland skulle man behöva trycka på paus och ta en break. Ser fram emot det. Ikväll ska jag träffa en spännande person som grundade Entrepreneurs Academy våren 2006. Han var en av fyra Uppsalastudenter som ville inspirera till att våga testa på entreprenörskap. I dag är Entrepreneurs Academy den största entreprenöriella föreningen i Uppsala som drivs av och för studenter med ett starkt intresse för entreprenörskap och företagande. Dom arrangerar bl.a Anders Wall-föreläsningen som är Skandinaviens största föreläsning i entreprenörskap. Där jag varit med ett år.

Ser fram emot att höra en spännande story och han kanske är en av entreprenörerna som ni kan lära känna i boken sedan…

Hoppas ni mår bra i vår solen och inte åkt på en massa hosta, ut och skapa!
Lycka till.

Dagens kram.
*Fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Det har aldrig varit lättare att misslyckas

Har du en bra affärsidé? Håller dina drömmar på att gå...

Joanna Redebrant – grundare av affärsängelnätverk Nyfikna Investerare

Nyfikna Investerares affärsängelnätverk är den plattform Joanna Redebrant Törngren själv saknade...

Tips när du ska köpa SEO till din e-handel

Att googla är det vanligaste sättet för oss att hitta varor...

SMÅA gav Ulf chansen att göra comeback som företagare

Företagaren Ulf Elgehed har varit medlem i SMÅA sedan 1986. Det...
X