Thursday, April 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Med öppna armar…

Ring, ring, ring… “Maria Berghäll… heeej, vad roligt att du ringde. Vad kan jag hjälpa till med?”

Japp det är en sådan dag, telefonen ringer hela tiden. Jag har haft telefonmöten med nya och gamla kunder och suttit i kö till Skatteverket som Maria skrev om igår. Gör deklarationen i tid. Idag fick jag köplats 345 😉 Men som sagt, jag älskar att snacka med folk. Jag menar, jag älskar att mingla, prata med människor på mässor, event och nätverksträffar eller i Almedalen på sommaren. Så att prata i telefon en hel dag är liksom en del av min arbetsvardag som entreprenör något jag uppskattar. Idag tog en av dom nya kunderna rekord 🙂 Jag har inget minne av att jag satt upp det som en målsättning men det vore lite kul att fira! Är bokad till stort ledarskaps event 1/2-2017 haha jag är redan taggad liksom.

Hur firar jag det här? Att få arbeta med en ny målgrupp ca 100 ledare i nya branscher som jag inte arbetat med förut. Så frågan återstår; Hur firar jag det här? Hur brukar du fira när det är något som går din väg, eller något nytt du vågar tacka ja till?

Tar gärna emot förslag från er, hur ska man fira? Köpa en mjukglass? Öppna upp en P-lex bubbel eller anmäla sig till midnattsloppet… åh.. valet är svårt nu.. Om du skulle varit här hur skulle du velat fira detta en företagare till en annan företagare.

Dagens kram
*Fluffy out*

 

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X