Thursday, July 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

På andra sidan ;)

Vart ska jag börja! Wow, killen är ju 77 år och håller en sån energi. Applåderna skapar vibrationer i rummet. Min hjärna är helt slut av allt tänkande.

Är de såhär min publik känner sig efter en kurs med mig. Livet är upp & ner, ? på gott och ont. Vem plantedera så mycket tankar i min hjärna. Svaret på den frågan idag är; Kay Pollak. Vad är du tacksamhet? Vad gör dig glad? När är du irriterad? Vad skakar din värld? Hur ser din vision ut? Vad kan du ändra på för att nå fram mer? Hur kan dina tankar ge dig det liv du vill ha? Osv osv. Men värst av allt. Du äger dina känslor. Är du irriterad på någon så är det din upplevelse och dina tankar, känslor och reaktioner.

Tänk om det är så att jag ensam har ansvar för min egen lycka?

De här med kurser är ju alltid bra! Nu blir de till att skriva på tågresan hem från Värmlands skogar. Nej nu ska jag ta modet till mig att fråga om denna underbara man vill vara med i boken? och kanske till och med min mentor. Håll tummarna att han tackar ja! Sålänge kan du göra övningen skriv ner din vision; hur är mitt fysiska jag om ett år?

Dagens kram
*fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

Föregående artikel
Nästa artikel

More from Author

Claes Mårtén satsar stort på sin app Hummy

Claes Mårtén är entreprenören som satsar stort på sin app Hummy,...

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...
X
X