Monday, February 26, 2024
spot_img

Utvalt:

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...
HemNyheterLjudligt och ljuvligt

Ljudligt och ljuvligt

Vare sig du driver en butik eller jobbar på ett mindre kontor är det ofta uppskattat med lite musik, och nu för tiden är en trådlös högtalare det smidigaste sättet att fylla ett rum med behagliga ljudvågor. Fördelarna med konceptet är många. Du kan streama musiken till högtalaren via Wi-Fi; medarbetare och besökare kan använda sina egna telefoner, datorer eller surfplattor för att välja musik; och högtalaren är smidig att flytta och ta med sig.

Panasonics SC-ALL8 är en av de mer populära trådlösa högtalarna, inte minst tack vare multiroom-funktionen som gör det möjligt att ha flera trådlösa högtalare i ALL-serien kopplade till samma nätverk. På så sätt kan du enkelt spela upp samma musik i alla rum eller välja att anpassa musiken i olika rum. Eftersom SC-ALL8 är en av de lite större medlemmarna i ALL-familjen är den bättre lämpad för kontoret än för picknicken, men storleken möjliggör samtidigt en riktigt bra ljud med rejäl bas som inte borde göra någon besviken.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...
X
X