Tuesday, June 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemNyheterStöttålig surfplatta

Stöttålig surfplatta

För många yrkesgrupper är surfplattan ett oumbärligt hjälpmedel, men samtidigt är arbetsmiljön i vissa fall av det slaget att supertunna, fjäderlätta plattor oundvikligen resulterar i spruckna skärmar och fuktskador. Det här gäller inte minst inom transport, logistik och konstruktion. Panasonics Toughpad-serie riktar sig till just dessa detaljorienterade yrkesgrupper med tuffa arbetsmiljöer genom att kombinera en kapabel surfplatta med ett stöttåligt skal som kan ta ett tre meter högt fall rakt ner i betonggolvet. Skalet skyddar även mot skador från fukt och damm. Den robusta exteriören till trots är det ändå insidan som imponerar mest. Här finner vi bland annat en integrerad streckkodsläsare, en kamera, mikrofoner med brusreducering och en GPS. Dessutom finns stöd för röstsamtal över 4G-nätet, och även om du skulle sakna ett SIM-kort kan du ringa nödsamtal – en funktion som alla surfplattor borde erbjuda. Panasonics Toughpad FZ-X1 finns i två olika versioner, med stöd för Android respektive Windows 8.1.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X