Friday, February 23, 2024
spot_img

Utvalt:

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...
HemNyheterSmarta Telefonilösningar

Smarta Telefonilösningar

Den svenska telekombutiken Applion har lanserat ett par riktigt smarta telefonilösningar som småföretagare kan dra nytta av. I det innovativa sortimentet hittar vi bland annat temporära telefonnummer, som är perfekta om du ska lägga upp en annons och vill kunna nås på mobiltelefonen, för att sedan slippa samtalen så fort syftet med annonsen är uppnått. Samtalen till de temporära numren vidarekopplas direkt till din mobiltelefon, och kan enkelt stängas av via Applions egna app. Om du istället vill ha ett sekundärt nummer under en längre period finns tjänsten webbnummer, som passar perfekt för dig som driver en hemsida eller blogg.

Med ett webbnummer kan besökare nå dig direkt på telefonen, men du slipper ge ut ditt privata telefonnummer. Den mest ambitiösa varianten heter virtuellt SIM-kort, och är ett innovativt alternativ till företagstelefonen. Ett vanligt problem på företag som använder företagstelefoner är att de anställda blir tvungna att bära med sig två telefoner, alternativt att de slutar använda sina privata telefoner. Med ett virtuellt SIM-kort kan den anställde istället nås på samma mobiltelefon genom två olika nummer. Mer information om de olika tjänsterna går att finna på www.applion.se

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...
X
X