Friday, February 23, 2024
spot_img

Utvalt:

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...
HemNyheterNå konkurrensfördelar med digitala...

Nå konkurrensfördelar med digitala verktyg

I dagarna har Harvard Business Review Press lanserat boken Leading Digital: Turning Technology into Business Transformation, skriven av forskare vid Massachusetts Institute of Technology och Capgemini Consulting, som hjälper företagare att skapa digitala konkurrensfördelar.

bok-leading-digital-copySedan år 2004 har det diskuterats en hel del om Web 2.0, som syftar till det faktum att nätet har blivit en påtagligt annorlunda plats än det ursprungligen var. Fenomen som Wikipedia och Facebook har infiltrerat vardagen och språket, så till den grad att de nästan kan ses som helt egna begrepp. Följaktligen krävs då nya ansatser även från företagen. Boken Leading Digital förklarar hur de här ansatserna ser ut med hjälp av över 100 fallstudier från globala storföretag runt om i världen.

Det intressanta här är inte nödvändigtvis hur IT-bolagen själva använder sig av digitala verktyg och marknadsföring, utan snarare hur marknadsledarna i alla andra branscher, till exempel tillverkningsbranschen, når konkurrensfördelar med hjälp av den digitala transformationen.

I Leading Digital redogör författarna för hur du kan utforma den ultimata digitala kundupplevelsen, hur du pitchar din nya skapelse till cheferna samt hur du implementerar den på bästa sätt – trevlig höstlästning för alla företagare som vill få grepp om digitaliseringen av företaget.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...
X
X