Thursday, April 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemBlogg - I huvudet på en entreprenörAlmedalenVisitkort, säljpitchar & alkoholfri...

Visitkort, säljpitchar & alkoholfri öl!

Högen med visitkort blir större. Dock reflekterar jag över att den inte är lika stor som mina tidigare år i Almedalen och det glädjer mig. Jag har vuxit upp och tar mer närvarande samtal och längre samtal med de förre individer jag landar med. Djupa samtal gör livet spännande.

Såklart att sälj glasögonen är lite på hela tiden men det är ett måste som företagare. Du måste ju sälja eller marknadsföra dig till de forum du vill in. Min personlighet är säljande i sig så det jag får öva på är att bli konkret och inte bara sväva iväg i skratt, charm och bra information utan också komma till avslut!

Idag blev jag uttagen att pitcha hos Swedbank på ett pitch maraton 🙂 otroligt roligt! För er som inte varit i Almedalen under den här veckan är det svårt att beskriva vad det egentligen är. Men det är som en stor konsert med fokus på drivkrafter, politik, företagande, förändring och framför allt i min mening mötet mellan människor. Du kan egentligen bygga din helt egna kompetens vecka här innanför murarna.

Idag blev jag tex. pitch tränad inför Pitchtävlingen av ProPitch grundaren Lina som jag lärde känna i söndags. Åh de är liksom så de känns här. Så fort jag hamnat själv längst med kullerstenarna så har det ramlat in någon trevlig främling eller så har jag blivit stannad av en bekant, kund, vän eller mingel-kompis. Sjukt spännande egentligen.. Vi har även idag haft studiebesök hos entreprenören bakom Visby bryggeri en av Spendrups brödernas söner.

Nu ska jag ta på mig skorna igen och massera igång fötterna. Då kör vi igen. Upp och ner för dessa kullerstenar. Behöver inte träna efter det här!!

Dagens kram

*fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X