Wednesday, December 6, 2023
spot_img

Utvalt:

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar...

Mitt eget Draknäste

De är vår! Efter en intensiv förra vecka så känns de “uuuunderbart” som min kusins lilla 3 åring säger det. Jag försöker smaka på order som om de va min första gång också, jag testar igen och säger det med känslan att ja, de borde va såhär underbart känns… Uuuunderbart 🙂

ja vissa dagar är så där riktigt bra. Just idag är det för att min rädsla och oro för hur alla projekt, ideér och affärer just i denna stund känns “såklart allt blir bra och löser sig fint! Oj vad de ska knytas nya partnerskap och kunder under året!”

Nu sitter jag i solen på en brygga mitt i smeten av alla som vill njuta av vår solen som idag vallfärdar till Djurgården. Jag själv väntar på min barndomsvän, Madeleine Melin som hjälper mig i mitt entreprenörskap när jag behöver synvinkeln på hur större bolag tänker. Hon är mitt eget Draknäste som ställer sjukt svåra frågor och grillar mig för att sedan coacha i säljet. Även en sälj-pitch-utbildare behöver bli grillad då och då. En härlig vårdag som denna, vem kan pusha dig och va mentor till dig idag? Vem är du mentor till?

Nu kom glassen. Måste avnjutas!
*fluffy out*

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...

Linn Mayer grundare av Klinikum

Linn Mayer driver ett företag inom sjukvård och hälsa som heter...

Gokind grundare Gustaf Anselmsson

Gokind grundades av två kognitionsvetare från Linköpings Universitet, Hjalmar Norell och...

Att lyckas med ett företag idag är verkligen ingen enmansgrej.

Sponsrat inlägg i samarbete med verksamt.se Att våga be om hjälp kan...
X
X