Thursday, April 18, 2024
spot_img

Utvalt:

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför...

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...
HemUncategorizedPremiär för StartUp Bar...

Premiär för StartUp Bar i Jönköping

När vår populära StartUp Bar drar igång igen efter juluppehållet 3 februari kommer den även arrangeras i Jönköping. Håller i trådarna gör Anna Nilsson och Martina Wipa, som driver Business Bloggers. Vi passade på att ställa några frågor till Anna inför premiären.

När vår populära StartUp Bar drar igång igen efter juluppehållet 3 februari kommer den även arrangeras i Jönköping. Håller i trådarna gör Anna Nilsson och Martina Wipa, som driver Business Bloggers. Vi passade på att ställa några frågor till Anna inför premiären.

Varför vill ni dra igång StartUp Bar i Jönköping?
– I november 2014 anordnade vi vårt första Business Bloggers event, där bloggare fick lära sig mer om hur man kan gå från blogg till business samt att knyta kontakter med större företag. Det blev väldigt lyckat och vi kände att det var roligt att anordna ett event som ger så mycket åt besökarna och dessutom märkte vi hur kul det är att hjälpa andra till framgång. Att ordna mingelträffar i Jönköping där nyföretagare, entreprenörer och andra med intresse av att skapa kontakter är något som vi har funderat på ett tag. När vi fick förfrågan om StartUp Bar Jönköping kändes det därför helt klockrent och vi är så taggade på att driva detta i samarbete med NyföretagarCentrum Jönköping och Starta & Driva Företag.

Vad kan vi förvänta oss?
– Det blir Mingelskola i avslappnad miljö. Vi kommer att prata om hur man nätverkar för att skapa nya relationer, något som varje företagare har stor nytta av. Att bygga ett nätverk och skapa kontakter är ju lite av grundstenarna när det kommer till företagande, men det är inte alla som vet hur man gör.

Kommer StartUp Bar Jönköping hållas vid flera tillfällen?
– Vi kommer att köra första onsdagen varje månad så länge intresset och behovet finns, vilket vi tror och hoppas kommer att bli under en lång tid framöver.

För mer info och OSA, klicka här.

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Nyckeln till ett lyckat generationsskifte 

I samarbete med verksamt.se År 2010 står familjeföretaget Kvistberga inför ett vägskäl....

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...
X
X