Wednesday, June 29, 2022
spot_img

Exclusive Content:

Småa säkrar tryggheten för Sveriges företagare

Under pandemin spelade Småföretagarnas Arbetslöshetskassa, eller SMÅA, en nyckelroll...

Enklare för småföretagare att få extern finansiering

OPR-Företagslån, med kontor i Stockholm, skapar tillväxt och lönsamhet...

Nina Jansdotter – företagare skriver bok om kärleksbedrägerier i sociala medier

Nina Jansdotter, är företagare och karriärcoach samt författare till...

april, 2020

01apr17:0019:00CancelledStartUp Bar Stockholm - ScaleUp

Osa

Det går inte att osa för tillfället

Event detaljer

Välkommen till StartUp Bar i Stockholm.

Denna gång kör vi på temat växa och skala upp. Vi vill alla växa och komma framåt, bli bättre. Ja både som personer, ledare och företag! Vad innebär detta just för dig i ditt företagande? För att kunna hjälpa till att räta ut alla frågetecken som dyker upp när man känner att det är dags att ta sitt företagande till en ny nivå har vi satt ihop en panel som du kan lyssna och ställa frågor till under kvällen. Ta med dina frågor och mingla tillsammans med våra kompetenta partners som kan ämnet bäst. Almi och Marginalen Bank!

Vi på Starta & Driva Företag tillsammans med våra partners önskar dig varmt välkommen till en grym kväll med mycket folk, mingel och inspirerande möten. 

Friends of StartUp Bar: Almi, Marginalen Bank, Waya, NyföretagarCentrum

Vi har valt två oberoende parter inom lån och råd gällande just dina aktuella frågor som svar eller guidning kring din fortsatta plan framåt!

Almi (är en oberoende och offentlig aktör) som bidrar till affärsutveckling inom svenskt näringsliv genom att låna ut till företag mer riskvilligt än tex banker i startfas, till innovationer, och till redan etablerade bolag i tillväxtfas, tillsammans med coaching,nätverk, mentorer mm når vi tillsammans fler konkurrenskraftiga framgångsrika företag  i Sverige.   

Läs mer här om almis erbjudanden och uppdrag

Marginalen Banks företagserbjudande är ett heltäckande produktutbud, riktat framförallt till små- och medelstora företag. Våra tjänster inkluderar allt från traditionella bank- och finansieringslösningar till redovisningstjänster, inkasso och e-handelslösningen Hygglig. Genom de garantiprogram som vi beviljats av Europeiska Investeringsfonden kan vi dess­utom begränsa den personliga borgen för småföretagarna när de söker finansiering.

Bredden i vårt erbjudande gör att kunderna kan lägga mindre tid på administration och får mer tid till att fokusera på sin kärnverksamhet. Många av våra kunder är mitt uppe i en tillväxtresa. Marginalen Bank har också gjort den tillväxtresan och har en stor förståelse för hur det är att vara småföretagare. Att vi förstår småföretagarnas vardag och utmaningar, utgör också grunden för vårt företagserbjudande.

För mer info besök www.marginalen.se

StartUp Bar är ett initiativ som tagits av magasinet Starta & Driva Företag. Idéen är att på ett modernt och avslappnat sätt skapa nya kontaktytor för att främja företagande och entreprenörskap. Det är ett öppet forum där alla är välkomna, allt från entreprenörer till små och medelstora företag, eller för dig som bara är nyfiken och funderar på att starta eget.

Tid

(Onsdag) 17:00 - 19:00

Plats

Clarion Hotel Amaranten

Kungsholmsgatan 31

Värd

StartUp Mediainfo@startaochdriva.se

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

X
X