5 appar som underlättar din vardag som småföretagare

Brukar du fråga dig själv vart dagen tog vägen? Känner du att du behöver fler timmar på dygnet för att hinna med allt? Då är denna listan perfekt för dig!

 1. Boomerang för Gmail
  Har du öppnat ett mejl och känt att det är allt för sent för att svara på det eller eventuellt att du behöver vänta till på måndag för att skicka det? Boomerang låter dig schemalägga dina mejl så att de skickas ut när det passar dig/din kund, samtidigt så slipper du påminna dig själv om att du har ett mejl du måste skicka ut en viss tid.
 2. Evernote
  Evernote är din bästa vän ifall du är en person som behöver skriva av dig när en idé dyker upp, men inte alltid har papper och penna till hands. Du för ner anteckningarna online vilket betyder att du enkelt kan öppna dem på datorn sen. Du behöver aldrig mer leta efter ett papper eller penna igen.
 3. Canva
  Canva är ett enkelt sätt att göra grafisk design. Programmet är enkelt att använda och det finns många klara mallar. Du kan göra allt från logotyper, Instagram-inlägg och presentationer. Du kan även schemalägga dina inlägg genom Canva.
 4. Later
  Schemalägg dina inlägg enkelt via Later, på så sätt behöver du inte stressa dig igenom dagen och vara tillgänglig för att ladda upp inlägget en viss tid.
 5. ScriptMe
  Många som kollar videos har inte möjligheten att lyssna med ljud. De kanske försöker natta barnen eller partnern sover bredvid. Texta dina videos automatiskt med hjälp av ScriptMe.

 

Tipsen är skrivna av Selma Jemelka som är virtuella assistent och  driver företaget Jemva.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X