Ge ditt företag möjligheter att växa i en representativ miljö

CONVENDUM har tecknat avtal om ett eget hus om 3 680 kvm på Odenplan med fastighetsägaren Adlern Nedo Fastighets AB med Savills som rådgivare.

CONVENDUM fortsätter att växa, redan i höst öppnas ett nytt Coworking Space på Vegagatan vid Odenplan. I fastighetens gatuplan öppnar CONVENDUM ett publikt café och sedan följer sex våningsplan med kontor, lounger och konferensrum. Den totala ytan inkluderar två nya våningsplan med stora härliga terrasser som ska påbyggas. 

I samma fastighet som CONVENDUMs kontorshotell finns även bl.a Åhléns och SEB.

– Vi är väldigt glada över vår fortsatta expansion i Stockholms innerstad där efterfrågan är hög på vårt erbjudande. Vi ser Odenplan som ett strategiskt läge med tanke på den knutpunkt det är vad gäller kommunikationer. I huset kommer vi erbjuda en fullservicelösning för både mindre och större kontor, med bland annat ett publikt café i gatuplan och en stor sober lounge på en våning upp för medlemmar och konferensgäster. Vi har noga följt utvecklingen kring Odenplan och kan konstatera att det är ett läge att räkna med de kommande åren, säger Håkan Jeppsson, VD på CONVENDUM.

Fastigheten, som ligger i korsningen Odengatan/ Vegagatan, har ett fantastiskt läge med en uppsjö av restauranger, butiker och kommunikationer precis utanför dörren. Vi tror och hoppas att läget kommer passa CONVENDUM utmärkt, dessutom får de en egen husdel som kommer totalrenoveras efter deras önskemål, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.

Om CONVENDUM 

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking Spaces och Living Apartments i centrala affärsdistrikt. CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna Coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X