Företagsakuten fortsatt aktuell!

Garantilånen, den så kallade “Företagsakuten” tillkom på uppdrag av regering och riksdag och förlängs för att vara aktiv även under våren. Den statliga kreditgarantin möjliggör en tillfällig utökad långivning till annars livskraftiga företag. Åtgärden hjälper framförallt små och medelstora företag att ta sig igenom de ekonomiska konsekvenser som coronaviruset medfört.

Av stödet har endast 2,6 av de 100 miljarder kronor som regeringen erbjudit kommit till användning. Vi på Creddo har i skrivande stund hjälpt förmedla ungefär 7% av det totala stödet för företagare och hoppas att kunna bidra ytterligare under våren.

Är du intresserad av att se om ditt företag har möjlighet att kvalificera sig, söker du via vår digitala jämförelsetjänst. Vid ansökan, komplettera alla steg, då får du bättre bud och processen går snabbare från ansökan till utbetalning.

Mer om företagslån hos Creddo

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X