Företagsamhet tar klassen och laget längre

En resa med sin klass, förening eller lag innehåller mycket glädje och äventyr. Det blir något  värdefullt och minnesvärt som man bär med sig hela livet. Oavsett om det blir en resa inom Sverige eller utanför är klassförsäljning eller föreningsförsäljning ett väldigt effektivt sätt att få klassen eller laget att få göra något roligt tillsammans.

Sälj säsongsbaserade kryddor för att få ihop klasskassan

Ett populärt och enkelt sätt att få ihop pengar till klassen är att sälja kryddor. Det är enkelt att genomföra en försäljning som klass då det går att sälja kryddor till alla hem, helt enkelt ett perfekt sätt att tjäna pengar till klassen. Ett extra tips är att ha säsongen i åtanke. Att sälja grillkryddor till sommaren är ett vinnande koncept, precis som att sälja saffran under jul då det är en krydda som står högt i kurs till jul. 

Tjäna pengar till klassen tillsammans

Det absolut viktigaste att komma ihåg är att hela klassen hjälps åt med att samla ihop pengar till ett gemensamt mål. Det krävs endast att alla ställer upp och säljer några kryddpaket, det gör att man ofta kan göra mycket roligt tillsammans. Kryddboxar är mycket uppskattade och lättsålda, det ser vi hos tidigare föreningar och klasser som sålt. Edsvalla/Nor P06/07 sålde i snitt 19 kryddboxar per säljare, en riktig hit! 

Uppskattade kryddor

Att sälja kryddor som försäljning som förening eller klass har visat sig vara effektivt och uppskattat. Det är en produkt som används i alla hem och alla kan få användning av produkterna. Att sälja så enkla produkter som möjligt är ett vinnande koncept. Det vill säga produkter som inte kräver någon förklaring eller avancerade säljargument, så som kryddor. Det är en produkt som produceras i hög takt och som det ständigt finns en efterfrågan på.

Det är en härlig känsla att ha sparat ihop pengar tillsammans och sedan få åka iväg på någon aktivitet och veta om man att man varit en del, tillsammans med sina kamrater att den resan eller aktiviteten. 

Låter det intressant? Läs mer om hur ni kan tjäna extra pengar genom att sälja kryddor med klassen, laget och föreningen.

 

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X