Tuesday, March 19, 2024
spot_img

Utvalt:

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine...
HemEntreprenörskapFlexibla arbetsplatser i attraktiva...

Flexibla arbetsplatser i attraktiva lägen

CONVENDUM etablerar sig ytterligare i Stockholms innerstad och öppnar upp ännu ett toppmodernt Coworking space på Biblioteksgatan 29 precis vid Humlegården och Håkan Jeppsson ser att behovet av flexibla arbetsplatser fortsätter att öka.

Efter fem år är CONVENDUM inne i en stor expansionsfas. Den innevarande krisen ökar efterfrågan på flexibla hyresavtal och bolaget utökar ytorna i centrala Stockholm. Med flertalet enheter i Stockholm satsar CONVENDUM på att möta upp behovet som accelererats av ett nytt arbetssätt i spåren av Coronakrisen. 

– Vi är väldigt glada att kunna öppna upp ytterligare ytor på Östermalm i ett av Stockholms mest attraktiva läge. Biblioteksgatan 29 är dessutom en nyrenoverad och kvalitativ premiumfastighet. Efterfrågan och intresset för Coworking har aldrig varit större än nu, och på lång sikt gynnas vi av att företagen har lärt sig att jobba mer flexibelt och på olika arbetsplatser. Här passar vårt utbud in väldigt bra, säger Håkan Jeppsson, CEO, CONVENDUM.

Biblioteksgatan 29 ligger precis intill Stureplan och alla dess restauranger, butiker och sevärdheter samt med utsikt över Humlegården, en grön oas perfekt för att ta en paus under dagen. Det helt nyöppnade kontorshotellet i Stockholm kommer bestå av fyra våningar på totalt 2755 kvm, vilket möjliggör för större bolag att ta en större yta eller ett helt våningsplan dedikerat helt och hållet till det bolaget i hjärtat av Stockholms innerstad, med tillhörande konferensavdelning samt gym för CONVENDUMs medlemmar.

Precis som CONVENDUMs resterande Coworking spaces runt om i Stockholm samt i Göteborg finns det reception, lounge, coworkingytor och en förstklassig service där det även passar de mindre bolagen att sitta med flertalet privata kontor på varje våningsplan.

Är bolaget i behov av att växla upp eller trappa ner i yta är det en väldig fördel att sitta på ett flexibelt kontorshotell och inte sitta på ett långt, statiskt avtal utan kan utefter behov välja det som passar bäst utifrån bolaget behov.

CONVENDUM etablerar moderna och efterfrågade Coworking spaces i centrala affärsdistrikt.

CONVENDUM erbjuder premiumkontor i kombination med aktivitetsbaserade öppna coworkingytor, lounge, konferenscenter, restaurang, café, gym, musikstudios och showrooms. Därtill erbjuds också boende i form av företagslägenheter.

 

- A word from our sponsors -

Most Popular

More from Author

Carolina Lahbo – grundaren av Women in Business

Carolina Lahbo, grundaren av WiB, Women in Business berättar om varför...

Britt-Inger Jonsson driver BitWeb24

Britt-Inger Jonsson som driver BitWeb24 bygger hemsidor. Här berättar hon om...

Matilda Lorén – en av grundarna bakom Equine Academy

Tjugosjuåriga Matilda Lorén är en av grundarna bakom Equine Academy, en...

Therese Olsson VD för Venture Cup Sverige.

Therese Olsson, är VD för Venture Cup Sverige. Det är en ideell...
X
X