Starta eget-bidraget förlängs

Regeringen har nu beslutat om förlängt starta eget-bidrag i spåren av coronautbrottet. Nystartade företag kommer nu få bidraget i 12 månader från och med den 1 maj. Det går även att få pågående beslut förlängda till ytterligare 6 månader. 

– Förändringen är välkommen, inte minst i dessa coronatider. Den kommer att ge många värdefull tid att hinna bygga upp sin verksamhet. Sex månader går snabbt, så den här förändringen kommer att uppskattas av många, säger Margareta Mörtsell, enhetschef på Arbetsförmedlingen.

Förlängningen är tillfällig och gäller till och med 31 december 2020. Det betyder att maxtiden är 6 månader igen från den 1 januari 2021.

Läs mer om stödpaketen här: Coronakrisen – Alla stödpaket för företagare

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X