Lättnader för företag

Under hösten genomförde näringsminister Ibrahim Baylan en förenklingsresa med syfte att samla inspel från företagare. Tillväxtverket har nu fått i uppdrag att ta fram konkreta förslag på förändringar som ska leda till större lättnader för företag. 

Förslagen, som ska presenteras senast sista juni ska utgå från de synpunkter som kommit fram under hösten.
-Det här uppdraget ligger helt i linje med hur vi vill jobba. Förenklingsarbetet måste ske på bred front och vi kommer att involvera myndigheter, kommuner och företagen själva i arbetet med att ta fram konkreta förslag på förenkling, säger enhetschef Åsa Talamo på Tillväxtverket.
-Förenklingar är viktiga för Sveriges konkurrenskraft. Väl utformade lagar och regler tillsammans med bra service från myndigheter är avgörande för att skapa goda förutsättningar för företagande. Företagens berättelser om vad som är krångligt i deras vardag är därför värdefull information för oss, säger Gunilla Nordlöf, generaldirektör på Tillväxtverket.

Läs även: Baylan åker på regelförenklingsturné

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X