Att surfa på mobilen blir allt vanligare

Svenska företags mobilsurfande ökar allt mer, enligt en undersökning från Tele2. Under ett år har personer med företagsabonnemang ökar mobilsurfandet med 44 procent. Samtidigt minskar telefonsamtalen med 5 procent.

Av de branscher som ingår i undersökningen är det byggbranschen som leder mobilsurfligan, med i snitt 302 MB per dag.
– Mobilsurf är otroligt viktigt för företagare. Att vara flexibel och uppkopplad är en förutsättning för det dagliga arbetet. Att samtalen minskar kan bero på att man väljer att lägga över även samtalstrafiken i digitala lösningar, vilket visar en hög digitaliseringsmognad hos våra kunder, säger Jessica Levin, försäljningschef småföretag, Tele2.
Tittar man geografisk utmärker norra Sverige sig, mest surfar företag i Norrbotten. med ett snitt på 694 MB per dag.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X