Testa om ditt företag har dolda tillgångar

Alla företag har immateriella tillgångar, ofta utgör de 80 procent eller mer av företagets värde. Utnyttjar du dina tillgångar rätt kan de öka företagets lönsamhet.

Immateriella tillgångar kan vara exempelvis företagsnamn, varumärke samt patent och design, men även företagshemligheter, affärsidéer och kundregister.

Om man vårdar och utvecklar sina immateriella tillgångar får företaget ofta högre tillväxt. Ett första steg är att identifiera dem. Det hjälper PRV till med genom ett test på sin hemsida, där man svarar på ett par frågor och får tips på hur man ska hantera sina tillgångar på bästa sätt.

När tillgångarna är identifierade utvecklar man en strategi för att hantera dem på bästa sätt. På så sätt kan man påskynda företagens utveckling, göra det mer attraktivt för samarbetspartners och nyttja i marknadsföringssammanhang.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X