Spindeln i nätet

Ny kunskap, nya vänner och framför allt känslan av att inte känna sig ensam i sitt företagande. Det är vad nätverkande handlar om. Vi pratade om vikten av att träffa nya kontakter med Klara-Maria Mach, som precis avslutat årets Wonder Women.

Foto Elisabeth Ingvar

Klara-Maria Mach tänker tillbaka med ett stort leende på årets kvinnokonferens, Wonder Women, som hon arrangerade i Uppsala i slutet av september.
– Det är helt sjukt. Förra året testade jag och i år kändes det som en riktig konferens. Men jag är långt ifrån klar. Fortfarande brottas vi med barnsjukdomar.

Under två dagar bjöd hon deltagare på inspiration från grymma föreläsare, workshops, walk n talks, speed-mingles och en uppskattad dansaktivitet.
Hon har fått blodad tand. Nästa år kommer konferensen att hållas i Stockholm och hon siktar på 200 deltagare. Det tema hon funderar på är aktuellt. Hållbarhet, både för företaget och dig som entreprenör.

Varför ska man gå på en sån här konferens?
– Förra året var det deltagare som träffade en affärspartner, någon fick en investering och en annan fick en mentor.

Foto Elisabeth Ingvar

Konferensen ska vara grundplattformen för nya möjligheter, det händer mycket positivt runtomkring efteråt.

Själv gillar Klara-Maria att vara spindeln i nätet.
– Jag vill skapa mer för människor, för kvinnor som känner sig ensamma i att driva bolag.
Nästa steg är att bygga vidare, hon har en idé om att skapa reunions.
– Under konferensens två dagar är det många inslag. Man kommer på saker i efterhand. Jag vill att vi ska ge tillbaka till varandra och dra nytta av varandra även efteråt då experterna inte är närvarande.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X