StartUp Bar Stockholm – Oktober

Gårdagens StartUp Bar i Stockholm blev en superlyckad tillställning med spännande möten med både välkända och nya ansikten. Vårt samarbete med PitchBar gav många chansen att pitcha sin affärsidé. Riktigt bra pitchar gjordes och flera entreprenörer har gått vidare till ett andra möte med möjligheten att få med sig investerare på sin resa. Stort tack alla ni som kom och gjorde det till en bra kväll, och inte minst våra Friends of StartUp Bar, Best Western and hotel och Småföretagarnas Riksförbund som gör detta möjligt.

Vi vill passa på att bjuda in er till vår nästa StartUp Bar den 17/10 som blir startskottet för Nordic StartUp Awards.
OSA gärna redan nu för att säkra din plats.

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
1

Om författaren

Relaterat

KOMMENTERA MERA

DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

X